Meteen naar de inhoud

Scheren: DOMSTE Fout Wat Ik Ooit Heb Gemaakt Nu Groeit Overal Het Haar Veel En Dik Terug

  • door

Scheren Domste Wat Ik Ooit Heb GedaanScheren Met Nadelig Resultaat

Hoi,

Ik kreeg laatst een mailtje van een dame die haar hele lichaam had geschoren waarna de haren in veelvoud en dikker teruggroeiden.

Nu wil zij over een tijdje op vakantie en wil zij zich laten harsen en geen zorgen hebben over het snel teruggroeien van het haar.

Haar vraag:

“Beste angela,

Ik heb een vraagje, ik heb namelijk een groot probleem.

Ik heb een paar jaar terug al het haar wat op me lichaam was behalve me hoofd weggehaald het waren op sommige plaatsen nog baby haren met een SCHEERmes.

DOMSTE fout wat ik ooit heb gemaakt alleen nu groeit overal het haar veel en dik terug en dan bedoel ik ook over al oksels,benen,bovenbenen,buik,borst, onderkin,en me hele armen.

Ik ga alleen op vakantie over enkele maanden en wil het echt weg hebben zo dat ik er niet aan hoef te denken voor de vakantie maar heb een aantal vragen.

Als ik me laat harsen hoe lang duurt het voor ik het weer moet doen? en hoe zit het met de pijn op die plekken. Ik ben van donkere afkomst weet niet of dat een verschil maakt met mensen met een blankehuid.

Kunt u aub andwoorden op mij vraag”

Mijn antwoord:

“Beste L.,

Dank je voor je mail en je verhaal.

Het is inderdaad erg jammer dat je toentertijd gekozen hebt voor scheren in plaats van harsen.

De 1e keer harsen na veelvuldig scheren is de meest vervelende behandeling, je haartjes zijn dan nog dik en stug en je huid is nog niet gewend aan het geweld.

Op sommige plekken kan het ook gevoeliger en pijnlijker aanvoelen dan andere plaatsen op je lichaam, welke plekken dit specifiek voor jou zijn kan ik moeilijk van te voren voorspellen.

Door het scheren zullen je haartjes onregelmatig groeien, het duurt zeker 2 tot 3 harsbeurten voor je haartjes gekalmeerd zijn en allemaal gelijk gaan groeien.

De haartjes zullen de 1e keer dan ook wat sneller terugkomen, dan wanneer je blijft harsen. Ook is de kans klein dat je de na de 1e keer harsen volledig glad zult zijn omdat de haartjes nog onregelmatig groeien. (dat komt pas na de volgende keer harsen).

Als je na de 1e keer harsen blijft harsen, zul je merken dat je haartjes gaandeweg steeds zachter worden en zich ook makkelijker laten verwijderen.

Ook zul je merken dat er kale plekken ontstaan waar haartjes gewoon zullen ophouden met groeien. Gemiddeld komen de meeste dames 1x per maand tot 1x per 6 weken om te laten harsen.

Ik hoop zo je vragen goed voldoende beantwoord te hebben, mocht je meer
vragen hebben, dan hoor ik het graag.

Met vriendelijke groet,

Angela Jasai”

Conclusie

Zo zie je maar dat scheren niet altijd de beste oplossing is.

Groetjes,

Angela

PS

Laat jij je voor de eerste keer Harsen door mij dan heb ik een KORTING van 40% voor jou op een harsbehandeling naar jouw keuze. Om direct Jouw 40% korting te ontvangen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.