Meteen naar de inhoud

Prijzen Schrammek Behandelingen

Schrammek Gezichtsbehandelingen (Dieptereiniging, Huidvernieuwing)
Prijs
Green Peel Fresh ‘n Up – Illuminate Your Skin
Een behandeling voor het verfrissen en oplichten van uw huid. U krijgt een frisse teint en de behandeling werkt al tegen het verouderen van de huid. De behandeling kan ook als een voorbereidende behandeling dienen voor de Green Peel Classic of voor als u wilt ervaren wat de kruiden doen en hoe ze voelen zonder meteen de vervellen.
 € 103,97
Green Peel Energy – Stimulate Your skin
Deze behandeling bevat een grotere hoeveelheid kruiden dan de Fresh ‘n Up behandeling. De behandeling geeft direct een energie boost aan uw huid. Deze behandeling is geschikt voor een huid met grotere behoeften, bijvoorbeeld in de herfst als herstelbehandeling van de zomer. Het verschil is direct zichtbaar! U krijgt GRATIS een setje ampullen mee voor thuisbehandeling.
€ 153,97
Green Peel Classic – Renew Your Skin
De behandeling waarbij uw huid in 5 dagen tijd volledig vernieuwd. De Green Peel Classic bestaat uit twee behandelingen waarbij u na de 2e behandeling gratis een setje ampullen mee krijgt om thuis uw huid verder mee te behandelen. Deze behandeling wordt toegepast voor echt zichtbare problemen in de huid, zoals littekens, acne, rimpels, pigmentatie.
€ 259,97