Meteen naar de inhoud

Minder Goed Nieuws en Nieuws

  • door

Hoi,

Genietend van het zonnetje en de heerlijke warmte hier op Curaçao bedacht ik dat ik mezelf wel weer een beetje moest gaan richten op langzaamaan weer naar huis gaan in het koude kikkerlandje met alle corona maatregelen en vooral dikke warme kleding… De kou is iets waar ik ECHT niet naar uitkijk!  

Gelukkig is de lockdown voorlopig voor mij van de baan, ik hoop dat het binnenkort ook zo is voor alle andere ondernemers die gedwongen niet mogen werken terwijl we dat wel zo graag willen! 

Deze dagen geven me wel ongewild meer tijd om mijn andere plannen beter uit te werken en nieuwe behandelingen op de kaart te zetten, nieuwe uitdagingen aan te pakken en daarmee een nog betere versie van mijn Angels Beauty te creëren. 

Nieuwe Behandelingen – Leuke Dingen Komen Eraan

Ik heb mijn ‘lockdown’ tijd deze keer best nuttig gebruikt, zeg ik met lichte trots naar mezelf 😉 Er komen hele nieuwe behandelingen bij in mijn salon, naar verwachting vanaf half februari ongeveer te boeken en te genieten. Ik wil er nog niet teveel over verklappen behalve dat het te maken heeft met verstrakken van het lichaam en verminderen van lichaamsomvang…….loosing some lovehandles if you don’t want them….

Let’s get in better shape people, de zomer komt ooit weer aan in Nederland! Nee grapje, in betere vorm komen en gezonder worden is een proces waar je altijd langer mee bezig bent dan even een crashdieet of een of andere hype van TV. Desalniettemin… leuke dingen komen eraan! 

Vanaf as maandag 24 januari ben ik weer helemaal terug, waarschijnlijk bibberend van de kou maar wel vol goede moed om je weer terug te zien en je te ontdoen van de winterbushes van december en januari!

Minder Goed Nieuws

  1. Helaas ook wat mindere nieuwtjes…. Het zal geen verrassing zijn dat ik ook helaas wat prijzen moet verhogen, coronamaatregelen, inflatiecorrectie en natuurlijk verhoogde prijzen van alle leveranciers maken dat ik ook niet achter kan blijven. Ik doe mijn best om de verhogingen binnen de perken te houden waar ik kan, maar per 1 februari 2022 zal het een en ander iets verhoogd gaan worden.
  2. Een andere verandering is dat ik een kleine wijziging heb doorgevoerd bij het boeken van behandelingen, het is nu mogelijk om op een wachtlijst geplaatst te worden als ’t moment waarop je zou willen langskomen op dit moment al geboekt is door iemand anders. 

3.

Daarnaast heb ik voor iedereen die voor het eerst een afspraak maakt in de online agenda een verplichte aanbetaling in moeten voeren. Ik ben er eerlijk gezegd nog niet over uit of ik dit als een algemeenheid moet gaan invoeren voor iedereen, dus ook de bestaande en vaste trouwe klanten of alleen voor nieuwe mensen. 

Wat denk jij? Wat is je gedachte over het vooruitbetalen van een gedeelte van je afspraak?

Ik ben heel benieuwd! Ik geniet nog even van mijn zonnetje hier, tot binnenkort!!

Groetjes,

Angela

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.