Meteen naar de inhoud

Meer Betaalmogelijkheden bij Angels Beauty

  • door

Uitbreiden van de Betaalmogelijkheden bij Angels Beauty Brazilian Waxsalon RotterdamDe modernisering bij Angels Beauty zet zich door!

Zoals we van de zomer aan de slag zijn gegaan met de mogelijkheid dat je als klant zelf een afspraak online kunt boeken, zonder dat je op mij moet wachten voor een akkoord (via telefoon, whatsapp of sms), hebben we nu ook een extra mogelijkheid gevonden om het betalen van de behandeling te vergemakkelijken.

Betaalmogelijkheden Tot Nu Toe

Tot nu toe was het mogelijk om de behandelingen en aanschaf van producten te betalen ofwel via de pin of contant. Ook in heel zeldzame gevallen door het zelf over te boeken naar de bankrekening als pinnen en contant betalen geen optie waren.

Vanaf Nu Betalen Met Tikkie

Vanaf heden is het ook mogelijk om via Tikkie te betalen. De naam van deze applicatie is misschien een beetje vreemd, maar het heet toch echt zo!

Hoe werkt het?

Direct na de behandeling maak ik in de Tikkie app een betaalverzoek aan via Ideal. Dat Ideal-linkje stuur ik via Whatsapp of SMS naar je mobiele telefoon.

Je ziet het ook meteen binnenkomen op je telefoon en door op de link te klikken, kun je direct via internetbankieren op je telefoon de betaling in orde maken. Ik zie ook meteen in de Tikkie-app of de betaling goed is gegaan.

Dus vanaf heden mag je kiezen uit betalen via de Pin, Contant of via Tikkie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.