Meteen naar de inhoud

Afscheid Nemen en Opnieuw Starten

  • door

“Afscheid Nemen en Opnieuw Starten – 3 Halen 2 Betalen Komt Er Aan”

Brazilian Wax Salon verhuisd - 
Afscheid Nemen en Opnieuw Starten

Hoi,

Na lange lange weken van verplicht niet mogen werken, is het dan toch bekend geworden dat vanaf a.s. woensdag 3 maart 2021 alle contactberoepen, waaronder ook ik, weer mogen werken.

It’s time to take down some overgrown jungles and bushes back to civilized shapes and bare skin again!! 🙂 

Lieve Klanten

Even alle gekkigheid aan de kant, de afgelopen maanden waren zwaar, en dat is een understatement. Niet alleen vanwege het niet mogen werken, en dus ook niet meer het contact hebben met al mijn lieve klanten die zo meegeleefd hebben, en me van tijd tot tijd een hart onder het riem staken en even kwamen polsen hoe het met me ging. 

Ik Ben Verhuisd – Nieuw Adres

Op persoonlijke vlak is een hoop gebeurd, en ook op het zakelijke gebied. Het belangrijkste is dat ik ben verhuisd. Met woning en bedrijf. Vanaf 3 maart is het adres van mijn salon en webshop:

Industrieweg 132A
3044 AT Rotterdam

Dit is letterlijk nog geen 10 minuten rijden van mijn oude adres vandaan, meer industrieel maar ook heel goed bereikbaar met openbaar vervoer (Bus 42 stopt aan de overkant van de straat) en direct langs de snelweg met een MacDonalds zowat om de hoek (mocht je van het waxen of laseren honger gekregen hebben 😉 )

Belangrijk voordeel: GRATIS PARKEREN!

In De Avond Afspreken Is Voorlopig Afgelopen

Een andere belangrijke verandering:
Ik werk niet meer op de avonden doordeweeks en ook niet het hele weekend. De beschikbaarheid is zichtbaar in de online agenda. Het kan zijn dat ik in de toekomst wel weer een paar avonden ga openen, maar voorlopig is dit de situatie.

De agenda is ook direct weer geopend dus online plannen kan ook weer als vanouds: Klik Hier

“3 Halen 2 Betalen Komt Er Aan”

Nu is het ondertussen ook alweer bijna maart geworden… In maart ben ik jarig, en dat vier ik een hele maand. Gewoon, omdat het kan en omdat ik dat wil. Zoals elk jaar in maart heb ik de 3 Halen 2 Betalen Aanbiedingen, en dat doe ik ook dit jaar.

NB

Mocht je in maart 2020 een 3 Halen 2 Betalen kaart hebben aangeschaft, deze blijft geldig tot en met 30 april 2021. Dit is natuurlijk geen belemmering om een nieuwe kaart aan te schaffen voor het nieuwe jaar. 😉

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben dan hoor ik het graag.

Groetjes,

Angela

PS
De agenda is weer geopend: Klik Hier

WhatsApp: 0613640353
Tel: 0613640353
Mail: info@angelsbeauty.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.