Meteen naar de inhoud

Zo Ziet Het er Bij Angels Beauty Uit

  • door


Bovenstaande video had ik allang al moeten schieten. Maar goed het is nu in ieder geval gebeurd. Je krijgt nu tenminste een impressie van onze Waxsalon en Schoonheidssalon.

De Graaf Florisstaat waar Angels Beauty is gelegen is de straat die dwars staat op de Heemraadssingel en de Beukelsdijk, gelegen zo een 10 minuten wandelen van het Centraal Station van Rotterdam. De straat is in principe een woonstraat waar meer dan 50% van de bewoners ook een zaak hebben. De locatie (nr 78A) hebben wij volledig ingericht als onderneming. Wij wonen dus niet aan de Graaf Florisstraat 78A.

Het is bij ons altijd aanbellen, dit heeft onder andere met veiligheids redenen te maken. Zodra je binnenkomt kun je meteen naar boven de trap op of je wordt gevraagd even te wachten in de showroom (als je binnenkomt is dat de tweede deur links).

Boven hebben wij drie grote ruimtes en twee kleine ruimtes. In de behandelkamer op de eerste verdieping aan de straatkant worden de meeste behandelingen door Angela gedaan. De middelste ruimte wordt gebruikt op het moment dat de drukte toeneemt en/of voor het lesgeven. Aan de tuinkant op de eerste verdieping heeft Angela haar Atelier.

Als de behandeling voorbij is wordt er afgerekend op de begane grond in de Showroom. Je kunt natuurlijk bij ons pinnen.

Wie weet spreken wij elkaar snel om een afspraak in te plannen voor een behandeling bij Angela.

Vriendelijk groet,

Aswin

O ja!
Laat jij je voor de eerste keer Harsen door Angela dan heeft zij een KORTING van 40% voor jou op een harsbehandeling naar jouw keuze. Om direct jouw 40% korting te ontvangen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.