Meteen naar de inhoud

YEEEEEEAAAAAHHHHH!!!!!!! Ik Was Te Horen Op Funx Radio

Angela van Angels Beauty was op Funx RadioOngeveer een jaar geleden zat ik in de auto en hoorde ik op de radio dat je een liedje mocht aanvragen als je daar zin in had. Ik luisterde toen naar FunX Radio (nog steeds trouwens) naar het programma van One’sy.

Verzoekplaatje Doorgeven

Ik heb gebeld en mijn verzoekplaatje doorgegeven, die toen helaas niet voorradig was maar One’sy beloofde me dat ze het ging opzoeken en dat ze me zou bellen als ze het had gevonden.

Het duurde even maar een aantal maanden later (!) kreeg ik een belletje van One’sy dat ze me kon helpen, niet met het exacte nummer maar een andere populaire plaat van de groep.

In Gesprek Met One’sy

Nu mag je dus ook zelf je nummer aankondigen en om een beetje een beeld te krijgen stelde One’sy allerlei vragen over wat ik allemaal deed.

Al snel kwam het gesprek op harsen en mijn praktijk, en One’sy vroeg meteen of ik het leuk zou vinden als ze voor het programma Worx langs zou komen voor een klein interviewtje voor op de radio. Natuurlijk zei ik JA!!

Works Komt Langs

Vervolgens was het weer even rustig en een paar weken geleden kreeg ik een belletje van Willemijn. Zij heeft het programma Works van One’sy overgenomen en wilde graag langskomen voor het interview.

Woensdag 30 januari 2013 om 16.00u was het dan zover. Ik verwachtte op zijn minst 2 personen met allerlei apparatuur en gedoe, in mijn hoofd klonk de stem van Willemijn als een lange blonde dame.

Willemijn Is Een Brunette

Om 16.00u ging de deurbel en ik doe vol verwachting de deur open…. En voor me staat een brunette van mijn lengte en helemaal alleen…. Willemijn.

Het blijkt dat Willemijn (een gezellige spontane dame overigens) zelf met opnameapparatuur langs alle bedrijven gaat en het monteren en afwerken van dat wat ze opgenomen heeft, helemaal zelf doet.

Het Interview

Na een kort kennismakingsgesprekje besloten we eerst een stukje te harsen, terwijl ze al wat vragen stelde. Mijn man was natuurlijk het slachtoffer voor het kleine stukje op zijn arm.

Daarna volgde nog een aantal diepgaande vragen over de praktijk en wat ook belangrijk is, of het harsen een goede carrière is voor een jongeren

Het interview zelf verliep eigenlijk heel natuurlijk en vlot en was ook zo gedaan. Willemijn beloofde ons tot slot ook dat we een kopie van de opname zouden ontvangen voor onze site.

Een Beetje Celebrity 😉

Het meest spannende is natuurlijk het moment dat je jezelf kunt terughoren op de radio, wetende dat er een heleboel luisteraars zijn die met je meeluisteren…. Ik kan je vertellen dat jezelf terughoren op de radio echt heel tof is!!

En helemaal leuk is het als je van je klanten en mensen die je helemaal niet kent hoort: hé jij was toch op de radio?? Bij Funx over harsen, ja, Ik heb je gehoord!!!

Dat beetje celebrity gevoel komt dan toch een beetje om de hoek kijken….

Groetjes,

Angela

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.