Meteen naar de inhoud

Resultaten Enquete Strippenkaart

Vorige week wilde ik een nieuwe dienst introduceren. Maar voor dat ik dat heb gedaan heb ik eerst jullie via een mailing gevraagd wat jullie er van vonden. In dit bericht de resultaten van jullie reacties en advies. Langs deze weg wil ik jullie heel erg bedanken voor jullie zeer waardevolle input.

Eerst mijn vraag:
“Hieronder kun jij je mening achterlaten over de nieuwe dienst die ik wil introduceren. Het is belangrijk voor mij om te weten:

 • of de nieuwe dienst waarde voor jou toevoegt, m.a.w. heb jij er iets aan? Zo ja, wat dan?
 • is het werkbaar voor jou? Zo nee, waarom niet?
 • vind jij de afspraken zoals vooruitbetalen, vooruitplannen, twee GRATIS behandelingen redelijk?
 • heb jij nog ideeën wat ook een leuke dienst is om op termijn te introduceren?

De nieuwe dienst: Stripppenkaart (G R A T I S 6e en 7e behandeling )
Inhoud: Een strippenkaart van zeven behandelingen van dezelfde soort (bijv: 7x brazilian wax, of 7x gezicht ontharen, etc.) waarbij de 6e en 7e behandeling GRATIS zijn.
Voorwaarden:

 • De eerste vijf behandelingen betaal je vooruit
 • Het is wenselijk om de afspraken vooruit te plannen, niet verplicht
 • Na de eerste betaling heb je 8 maanden de tijd om gebruik te maken van je strippenkaart, daarna komt je strippenkaarta te vervallen
 • De afspraken die je maakt voor je strippenkaart gelden niet voor je ‘normale’ spaarkaart. (die komen daar dus niet op te staan)

De eerste 20 mensen die reageren krijgen een GRATIS pincet ter waarde van € 10,65 van mij. De pincet gebruik ik mijn eigen praktijk en is dus van goede kwaliteit.”

Reacties
Ik heb veel reacties gekregen en ik zal de belangrijkste vragen beantwoorden.

 • Is de strippenkaart ook bedoeld voor schoonheidsbehandelingen of alleen voor harsebehandelingen? Voorlopig is de Strippenkaart alleen voor harsbehandelingen. Dat komt doordat wij er niet uit zijn welke richting wij met de schoonheidsbehandelingen uit willen (vermeerderen? verminderen? zelfde houden?). Je ziet zelfs de prijzenlijsten van schoonheidsbehandelingen zijn van de site af en deze komen deze week er weer op te staan. zodra ik en Aswin helderheid hebben over de schoonheidsbehandelingen nemen wij daar ook in mee of er een strippenkaart schoonheidsbehandelingen komt. Ik doe geen beloftes daar over.
 • Kan de termijn niet langer dan 8 maanden, bijvoorbeeld een jaar? De termijn is veranderd in 12 maanden.
 • Wie gaat er nou ineens een groot bedrag vooruit betalen? Dit product/dienst is voor de klanten die al lang bij ons komen. En / of klanten die met een vaste ritme steeds dezelfde dienst afneemt zoals een Brazilian Wax. Ik verwacht en merk deze groep hier een dienst mee te bewijzen. Natuurlijk is deze dienst er ook voor jou als je denkt vaker bij mij te komen;).
 • Ik heb niet het geld om in eens een groot bedrag vooruit te betalen? Ik denk dat de Strippenkaart Harsen ook iets voor jou is. Splits het dan op doe dan bijvoorbeeld de oksels harsen vooruitbetalen en de brazilian / bikini wax via de Spaarkaart.

Bedankt en GRATIS Pincet
Iedereen die heeft gereageerd hartstikke bedankt! Wie recht heeft op een GRATIS pincet zal door Aswin benaderd worden om af te spreken of je de pincet komt ophalen of dat wij de pincet naar je opsturen.

Heb je nog vragen, opmerkingen, is er iets niet duidelijk mail me dan op info@angelsbeauty.nl of laat een reactie hieronder achter.

Groetjes,

Angela

PS
Klik hier voor het resultaat van GRATIS: Strippenkaart Harsen

1 reactie op “Resultaten Enquete Strippenkaart”

 1. Ik snap dat je de mening van de klant belangerijk vindt om je zaken vooruit te laten komen, alleen heb je kans dat je nooit je eigen concept kan creëren, want op deze manier heeft altijd wel iemand commentaar.
  Je idee van 8 maanden vond ik heel normaal de reden heb ik ook uitgelegd zie mijn schrijven.
  In ieder geval heel veel succes met je nieuwe dienst.

  Mvg Anita Soerdjbali

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.