Meteen naar de inhoud

Kinderen Meenemen Naar De (Hars)Afspraak?

  • door

Kinderen meenemen naar WaxSalon Angels Beauty. Mag Dat?

Kinderen Meenemen

Bij Angels Beauty is het in de regel niet toegestaan om kinderen jonger dan 8 jaar mee te nemen naar de harsafspraak.

Kwaliteit Behandeling

Ik kan dan Niet de Beste Kwaliteit van de Behandeling garanderen. In plaats van mijn volledige aandacht te richten op het goed kunnen uitvoeren van de behandeling, moet ik van tijd tot tijd ook even meehelpen met het tot bedaren brengen van een klein kind.

Soms ook voor entertainment zorgen of zelfs voor politie-agent spelen en streng optreden (wat niet alle ouders waarderen, overigens).

Ontspanning

Uit mijn ervaring blijkt dat de meeste klanten hun afspraak om te harsen, ook zien als een stukje ontspanning en met kleine kinderen bij de behandeling is er weinig meer over van de ontspanning.

Reactie Kind

Daarnaast is het zo dat elk kind anders reageert op wat in de behandelkamer gebeurd. Sommige kinderen raken in paniek en gaan huilen of willen op schoot zitten.

Andere kinderen zien de behandelkamer als een grote speeltuin en gaan vervolgens overal in of aan zitten. Beide situaties zijn zowel voor mij als behandelaar als voor jou niet ideaal.

Voor de ouder die dan een behandeling komt ondergaan is de rust uit de behandeling en wordt soms de juiste houdingen aannemen voor het harsen niet meer te doen.

Noodzaak

Nu begrijp ik dat het soms uit pure noodzaak kan gebeuren dat een kind meekomt naar de behandeling. Bijvoorbeeld wegens het plotseling uitvallen van de oppas.

Ik ben niet zo streng dat ik je dan niet zal behandelen, maar hou er wel rekening mee dat de behandeling dan misschien niet het allerbeste resultaat zal hebben.

Ik hoop dat het zo een beetje duidelijk is waarom kinderen meenemen naar de (Hars)Behandeling onhandig is.

Groetjes,

Angela

PS
Zelf heb ik ook kinderen hoor…Maar ja…Ben wel een Professional.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.