Meteen naar de inhoud

BoyZilian Wax Effectieve En Leuke Benaming Voor Brazilian Wax Mannen

BoyZilian Wax Effectieve Benaming Voor Brazilian Wax Mannen Nu Met 40% Korting Bij Boyzilian WaxSalon AngelsBeauty.nl

Boyzilian Wax

Boyzilian Wax is 1 van de leukste ontwikkelingen van de laatste jaren binnen het Waxen in Nederland. Daarmee bedoel ik het woord Boyzilian, en niet zozeer het waxen van de schaamstreek van de Man. De Brazilian Wax bij Mannen wordt natuurlijk “altijd” al gedaan.

Effectieve Naam Voor Het Verwijderen Van Haar Bij De Schaamstreek Van Mannen

Ik vind het een leuke ontwikkeling omdat het woord Boyzilian leuk gevonden is (wie zou dat woord verzonnen hebben?) en het zegt in 1 keer wat het is → Brazilian Wax voor de Man.

Naam Boyzilian Wax Past In Deze Tijdsgeest

Zo een 2 jaar geleden hoorde of las je nauwelijks wat over een Boyzilian. Wel lieten toen de mannen hun schaamstreek waxen / ontharen.

De term Boyzilian Wax past ook in deze Tijdsgeest waarin het normaal is om naar de Waxsalon te gaan, en het meer normaal is dat ook mannen in Nederland zich laten ontharen en specifiek hun schaamstreek laten waxen.

Trend Is Nog Steeds Stijgend

Sowieso is er een trend dat Nederlandse mannen meer en meer aan uiterlijke verzorging doen en er om geven en ook geld aan hun uiterlijk uitgeven. Dat weet ik omdat, behalve dat uit onderzoeken (van onder andere 2004) van de branchevereninging (HBA) blijkt, ik dat ook merk in mijn schoonheidspraktijk sinds 1999.

Ik verwacht dat steeds meer professionele WaxSalons de Boyzilian gaan aanbieden.

Boyzilian Aan Huis Aanbieden Is Ongemakkelijk

Voor de specialiste aan huis is het wel moeilijker om deze dienst aan te bieden. Je voelt je minder op gemak als een man vlakbij jouw privé-omgeving naakt is. Nu zal dat gevoel bij een klant die vaker is geweest meevallen.

Maar bij een man die voor de eerste keer bij jou komt is dat toch erg onwennig en ongemakkelijk.

Daarom verwacht ik dat “thuissalons” minder de Boyzilian Wax zullen aanbieden.

Sinds 2005 De Beste Boyzilian Wax Ervaring, Nu Met 40% Kennismakingskorting

Ik doe al sinds 2005 de Brazilian Wax bij Mannen en heb voor de vorm 😉 ook Boyzilian Wax op mijn prijzenlijst gezet.

Kom je voor de 1e keer voor een Boyzilian Wax bij mij dan kun je gebruik maken van de 40% Kennismakingskorting.

Boyzilian Wax klinkt nog steeds grappig :), hi hi.

Groetjes,

Angela

4 reacties op “BoyZilian Wax Effectieve En Leuke Benaming Voor Brazilian Wax Mannen”

  1. Beste Dre,

   Als je wilt laten waxen, is het mooiste resultaat te bereiken wanneer je ongeveer 3 weken niet scheert. Op zijn allerkortst 2 weken niet scheren, maar liever 3 weken.

   met vriendelijke groet, Angela

 1. Hoihoi,

  Ik zou graag de boyzilian was willen laten doen en wil gebruik maken van de 70% korting die je geeft op de site. Kun je mij misschien vertellen hoe je werkt en waar? En is het tot 1 juni dat ik dit nog een keer kan laten doen. Ik heb het namelijk al een keer eerder laten doen maar niet het hele lichaam ( alleen rug en borst) wat ik nu wel wil doen. Ik merk dat ik de laatste twee jaar wat meer haar krijg op bepaalde plekken en wil er vanaf nu de zomer eraan komt.

  Ik hoor graag van je en mvg,
  Nore

  1. Hoi Nore,

   Dank je voor je bericht. Als ik je schrijven lees, dan ben je nog niet eerder bij mij geweest. De 70% korting is dan helaas niet van toepassing voor je, deze is alleen voor mijn reeds bekende klanten zodat ze de nieuwe manier van werken kunnen vergelijken met de oude manier, een uitprobeer korting dus. Wat ik je wel kan aanbieden (zie de site voor de verschillende banners) is de 1e keer 40% korting als je je afspraak op een maandag of dinsdag voor 17.00u of woensdag voor 14.00u kunt inplannen. Wil je deze keer alleen de boyzilian laten doen (dus het schaamgebied) of je hele lichaam?

   Ik hoor graag van je,

   met vriendelijke groet,

   Angela Ganga-Jasai

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.