Meteen naar de inhoud

Ontharingscreme Deel 2: Welke Ontharingscremes Zijn Er?

Via Google kwam ik erachter dat Veet het meest prominent aanwezig is in de markt van ontharingscrème.

Wat Mij Opviel Tijdens Het Zoeken Naar Ontharingscrème Op Het Internet

Wat mij opviel tijdens het zoeken naar ontharingscrème voor het gezicht was dat er flink wat horror-stories online staan van dames die slechte ervaringen hebben met ontharingscrème voor het gezicht.

Ontharingscrème Voor Het Gezicht

Het aantal merken met ontharingscrème voor het gezicht dat ik online kan vinden is klein, zeer klein, het is zelfs maar één merk en dat is Silx.

Silx heeft geen (vindbare) website, maar is wel online te bestellen via websites als bol.com en de webwinkel van Etos.

Na het lezen over rode (brand) vlekken in het gezicht na het gebruik van ontharingscrème ben ik eigenlijk zo geschrokken dat ik het niet meer wil proberen.

De Website Van Veet

De site Veet.nl is duidelijk gericht op vrouwen, een design van roze tinten verwelkomde mij.

Naast een overzicht van hun ontharingsproducten is er ook een kopje met veelgestelde vragen.

Daar had ik wat aan, want één van de vragen was bijvoorbeeld: “Kan ik na het gebruik van ontharingscrème andere huidproducten gebruiken (deodorant, parfum, zelfbruiners, vochtinbrengende lotions)?”. Het antwoord daarop was dat 24 uur wachten aangeraden wordt.

Nu ik erover denk klinkt het natuurlijk logisch, maar toch wel goed om dat niet te vergeten als ik straks een ontharingscrème heb gebruikt en daarna gelijk bodylotion op wil doen.

Aanbod Van Veet

In het aanbod van Veet zag ik helaas geen ontharingscrème voor het gezicht, dus voor die bakkebaarden van mij moet ik toch even verder zoeken.

Tijdens het zoeken zag ik dat er ook gezocht wordt op ‘ontharingscrème voor mannen’ en ‘ontharingscrème voor schaamhaar’ en ik vraag me af welke producten hiervoor op de markt zijn. En of er überhaupt wel producten voor op de markt zijn.

Misschien een onderwerp voor een volgende keer ;).

Groetjes,

Angel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.