Meteen naar de inhoud

Wat Is Mijn Beeld Van Ontharingscrème?

Lang bruin haar, mooie volle wimpers en goedgevormde wenkbrauwen, ze zijn van mij en ik ben er blij mee.

Maar met veel haar op de juiste plekken komt natuurlijk ook veel haar op plekken waar je het liever niet wilt. Behaarde benen, armen, oksels en zelfs bakkebaarden…die zijn ook van mij en ik wil er vanaf.

Waxen, Scheren, Epileren of Ontharingscrème?

Ontharingscrème Niet Mijn Favoriete Manier Van OntharenIn het verleden heb ik van alles geprobeerd en zo mijn voorkeuren ontwikkeld. Mijn voorkeur gaat uit naar het laten waxen, het haar blijft lang weg en omdat het vanaf de wortel verwijderd wordt hou ik ook geen kleine donkere puntjes over onder de huid.

Dames met donker haar en een lichte huid weten vast wat ik bedoel; je hebt je oksels glad geschoren maar al die donkere wortels die nog onder je huid zitten zorgen ervoor dat je oksels nog steeds donker zijn.

Toch is tussen de harsbeurten door de snelste oplossing om het te scheren en de stoppeltjes en donkere huid voor lief te nemen. Ook epileren met een epileerapparaat heb ik gedaan, maar dat vond ik te pijnlijk en te lang duren.

Mijn ervaring met ontharingscrème

Mijn ervaring met ontharingscrème is tot nu toe niet zo goed; het rook onaangenaam en ik kreeg al helemaal geen glad resultaat zoals de dames in de reclames. Jammer natuurlijk, want het is makkelijk zelf te doen, veroorzaakt bij mij geen huidirritatie en het is geheel pijnloos.

Ontharingscrèmes Van Nu

Mijn ervaring met ontharingscrème is al wat jaren geleden, ik gebruikte zelf de ontharingscrèmes van Veet en Sally Hansen. Over beide was ik niet tevreden doordat er te veel haar achter bleef.

Ook vond ik de ontharingscrèmes zo onaangenaam ruiken dat ik ze liever niet op mijn gezicht gebruikte. Door mijn tegenvallende resultaten was ik eigenlijk helemaal van de ontharingscrème afgestapt, maar wellicht dat er tegenwoordig verbeterde producten op de markt zijn.

Voor Angels Beauty ga ik onderzoeken wat er nu te vinden is op het gebied van ontharingscrèmes, hoe de ontharingscrèmes werken of ze doen wat ze beloven en ik laat jou weten hoe mijn onderzoek gaat.

Groetjes,

Angel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.