Meteen naar de inhoud

Ontharingscreme Test Deel 4: Testen Van De Ontharingscreme

Hi,

Ondertussen heb ik de Veet Ontharingscreme getest en ik moet zeggen de kwaliteit viel me heel erg mee.

Ik heb een aantal video ’s gemaakt over het aanbrengen en verwijderen ik was echt aangenaam verrast ten opzichte van mijn ervaring met ontharingscreme jaren geleden.

Veet Ontharingscrème voor de normale huid

Voor het testen van de ontharingscrème van Veet had ik op mijn benen een mooi wintervachtje gespaard. Ik had voor het laatst geschoren op 25 december en deed de test op 8 januari, het haar had dus twee weken de tijd om op lengte te groeien voor een representatieve test.

Makkelijk aan te brengen


Het aanbrengen van de ontharingscrème ging makkelijk en was niet rommelig. Ik gebruikte de bijgeleverde spatel en het zat er snel en redelijk gelijkmatig op.

Tijdens het testen had ik totaal geen onaangenaam, branderig of jeukend gevoel op de huid. Het voelde simpelweg als een flinke laag crème die op mijn been was aangebracht en die niet introk.

Lotusmelk en Jasmijn

Op de verpakking stond ‘Lotusmelk en Jasmijngeur’ en nou weet ik eigenlijk niet precies wat ik me daarbij moet voorstellen, maar de geur was wat je zou verwachten aan de hand van de verpakking, zoet en bloemig.

Een Positieve Verrassing

Nadat mijn been bedekt was met de lichtroze ontharingscrème begon het wachten. Drie minuten zei de verpakking, zelf dacht ik dat de haartjes na die drie minuten nog niet weg zouden zijn en dat ik het nog twee minuutjes langer erop moesten laten zitten.

De eerste drie minuten waren voorbij, ik haalde een klein stukje weg en wat een positieve verrassing…de haartjes waren na drie minuten weg :-). Nadat alle ontharingscrème er af gehaald was, bleef er inderdaad een onthaard been over, zoals beloofd.

Wat natuurlijk wel achter blijft zijn de zwarte puntjes (de haarwortels die nog onder de huid zitten) die zichtbaar zijn. Voor de dames met donker haar en een lichte huid is dat vast een welbekend probleem.

Verwijderen van de ontharingscrème


Het grootste gedeelte van de ontharingscrème haalde ik eraf met de spatel en daarna maakte ik mijn been schoon met een washandje en lauw water. Thuis spring je waarschijnlijk gewoon de douche in en was je de restjes ontharingscrème van je huid af, dat lijkt me een stuk makkelijker. Gekeken naar het gemak en de snelheid is dit al met al een behoorlijk makkelijke en snelle manier van ontharen.

De vergelijking

Om de test echt volledig te maken heb ik besloten om een been te ontharen met de ontharingscrème van Veet en het andere been door Angela te laten harsen. Zo kan ik het verschil zien op de langere termijn.

Direct na de test waren beide benen mooi onthaard, maar wat is de stand van zaken na een week en hoe ziet het er uit na twee weken? Stay tuned en we laten het je zien 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.