Meteen naar de inhoud

Ontharingscreme Test Deel 3: Deskundigheid Winkelpersoneel Bij Het Shoppen Naar Ontharingscreme

Ontharingscreme Veet Normale Huid Angelsbeauty.nlHoi,

Na mijn internet-orientatie heb ik besloten om mijn ontharingscrème bij de Etos te halen. Ik vond het merk Veet het best naar voren komen en daar heb ik dan ook voor gekozen.

Ervaring In De Winkel: Deskundigheid Personeel Over Ontharingscreme

Ik had vooraf besloten om de deskundigheid over ontharingscrème van het personeel te testen. Want ik was sowieso benieuwd of deze ontharingscrème ook te gebruiken was in het gezicht.

Van Angela had ik al begrepen dat de ontharingscrème die bestemd is voor bijvoorbeeld benen, beter niet te gebruiken is voor gevoelige delen van het lichaam zoals gezicht.

De kans dat je gezicht rood uitslaat is erg groot.

Anyway….Ik stelde de vraag aan een medewerker van Etos en die zei in eerste instantie dat ik de gevoelige ontharingscrème voor het lichaam van Veet ook wel kon gebruiken voor het gezicht.

Ik vroeg aan de medewerkster of zij dat zeker wist. De twijfel sloeg toe en ze gaf toen toch aan dat het misschien niet zo een goed idee was.

Dit bevestigde mijn conclusie die ik al had getrokken door mijn internetonderzoek, er was nauwelijks ontharingcreme voor het gezicht. Ik ging toen verder met mijn missie.

Prijs En Merk Van Ontharingscrèmes

Naast ontharingscrème verkocht de Etos ook ontharingspray, harsstrips en ontharingscrème voor onder de douche.

Het merk Veet was overheersend aanwezig, maar het Etos huismerk had ook verschillende producten en deze waren goedkoper.

Een tube ontharingscrème van Etos huismerk (100ml) kost € 4,87 en een tube ontharingscrème van Veet (ook 100ml) kost € 7,25.

Mijn Keuze

Ondanks het prijsverschil ben ik toch voor Veet gegaan doordat het voor mijn gevoel een gespecialiseerd, en dus beter, merk is.

Hieronder Nog Een Video Die Ik Heb Gemaakt Over Mijn Shop-Ervaring:

Het echte testen kan nu beginnen. Tot de volgende keer ;).

Groetjes,

Angel

PS
Laat hieronder een reactie achter over jouw ervaring met de deskundigheid van winkelpersoneel over ontharingcreme.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.