Meteen naar de inhoud

Leer De Geheimen Van Perfect Nagellakken Met Rimmel Nagellak

  • door

Rimmel Cocktail NagellakEen paar dagen terug was ik in de Etos, een beetje verdwaald tussen de make up en nagellakken, niet echt op zoek naar iets maar toch een beetje geïnteresseerd in wat er was.

De nagellakken van Rimmel vielen me eigenlijk meteen een beetje op. Normaal gesproken ben ik niet zo’n nagellakken persoon omdat het altijd gaat chippen, het te lang duurt voor het droogt en ik altijd een triljoen dingen te doen heb waardoor ik geen 10 minuten kan wachten, en omdat meestal de kleurtjes in de potjes net even anders kleuren op mijn nagels dan ik verwacht.

Glitter En Glamour In Een Potje Nagellak!

Nu waren het wel erg leuke glitterkleuren en de namen spraken me ook aan: cocktail glamour kleuren met heel veel bling glitters. Eeehum, natuurlijk eigenlijk niet geschikt voor in mijn salon maar ik ben een meisje-meisje en meisje-meisjes houden van glitters dus ik heb toch wat kleurtjes gekocht…. En meteen uitgeprobeerd. En nu lak ik mijn nagels gemiddeld 2x per week omdat ik het anders niet mooi meer vind….

De kleuren van Rimmel zijn erg mooi en vol, je hoeft niet per se 2x te lakken om het gewenste resultaat te krijgen.

8 Tips Om Je Nagels Perfect Te Lakken Met Nagellak

Wil je je nagels langer mooi hebben dan voor die ene avond dan is het onderstaande lijstje de beste manier voor het aanbrengen en verzorgen van je nagels:

  1. Knip je nagels bij voorkeur niet, maar vijl ze mooi in vorm met een zachte (niet metalen) vijl.
  2. Gebruik een bokkenpootje om je nagelriemen terug te duwen en als je een metalen bokkenpootje hebt, kun je met de scherpe kant voorzichtig de dode nagelriemen op je nagel (die kleine witte restjes na het terugduwen) weg krabben. Niet te hard duwen, je voelt vanzelf weerstand.
  3. Dan de nagels ontvetten met nagellakremover.
  4. Een dun laagje base coat aanbrengen (om te voorkomen dat de kleur van je nagellak in je eigen nagel trekt en voor betere hechting met de nagellak). Goed laten drogen.
  5. Vervolgens een dun laagje nagellak aanbrengen. Begin met je kwastje in het midden van je nagel en strijk daarna nog een keer aan links en rechts nog een smal randje lak. Goed laten drogen.
  6. Indien nodig weer een laagje nagellak aanbrengen. Goed laten drogen.
  7. Tot slot als alles mooi gedroogd is, dan een dun laagje topcoat aanbrengen om je nagellak te beschermen tegen stoten en chippen.
  8. Als alles goed gedroogd is en je wilt je vingers nog een klein beetje verwennen en verzorgen, neem dan voor elke vingertop een druppeltje nagelriemolie en masseer deze zachtjes in op je nagelriemen. Heb je meteen minder last van droge velletjes naast je mooi gelakte nagels.

Nog Een Laatste Tip

Ik heb nog een laatste tip voor je: Als je een beetje gehaast bent, (zoals ik altijd…) dan kun je na het lakken een kommetje met koud water vullen, en je vingertoppen een minuut erin laten hangen. Je nagels zullen dan veel sneller drogen en in ieder geval touch-proof zijn. Koud water beschadigt de glans van je lak ook niet, warm water wel.

Succes en veel plezier!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.