Meteen naar de inhoud

Gellak: Mijn Ervaring Met De LOVELak Gellak

Je gaat een week op vakantie en je wilt er fa-bu-lous uitzien, het liefst de hele tijd en met zo min mogelijk moeite. De outfits zijn ingepakt en haren gedaan, maar nu de nagels

Het Leek Me Een Goed Idee Om Eens Te Zien Hoe Gellak Nou Eigenlijk Werkt

Ik wist dat het lang (tot wel drie weken) zou moeten blijven zitten en dat het gewoon op je eigen nagels werd aangebracht, dus geen gedoe met nepnagels.

Omdat ik geen last-minute vakantiestress wilde, liet ik het ruim voor mijn vakantie doen, het zou toch lang genoeg blijven zitten.

De Eerste Stap Was Het Uitkiezen Van Een Geschikt Kleurtje Gellak Van Het Merk LOVELak


In eerste instantie was ik meteen getrokken naar een felle rode kleur, maar gelukkig herinnerde Angela mij eraan dat de kleur wel drie weken bleef zitten en, niet onbelangrijk, ook bij elke outfit moest passen. Ik koos een mooie ingetogen cappuccino kleur.

Aanbrengen Van De Gellak

Angela keek mijn nagels na en vijlde ze bij waar dat nodig was. Daarna werden de oude restjes nagellak verwijderd. Met een speciale buffervijl werd van elke nagel het nagelbed gevijld om ze glad te krijgen en daarna behandelde ze elke nagel ook nog met een voorbehandelingsproduct om de nagel vetvrij te krijgen.

Basecoat

De eerste laag was een basecoat, dit was nog hoe ik het thuis zelf ook doe. Echter toen de basecoat erop zat mocht ik mijn hand in een UV-lamp doen, een wit apparaatje met fel licht dat wel wat weg had van een klein pizzaoventje.

UV-lamp

De UV-lamp zorgde ervoor dat de basecoat snel uithardde, dus de lak kon er gelijk op.

Angela werkte ontzettend snel en had in een paar minuten twee lagen van de LOVELak aangebracht. Tussen het aanbrengen van die twee lagen en erna gingen mijn handen weer in de UV-lamp.

De laatste laag was een topcoat en nadat die was gedroogd in de UV-lamp was ik alweer klaar.

Gellak In De Praktijk

Ik had de hele tijd het gevoel dat ik ontzettend moest oppassen met mijn nieuwe nagellak, maar die was, zoals beloofd, helemaal droog en beschadigde totaal niet. ’s Avonds was ik er nog steeds niet aan gewend en vol verbazing keek ik dan ook naar mijn perfecte nagels, zelfs nadat ik groente had gesneden en had gekookt!

Met Gellak op Vakantie

Omdat het mijn eerste ervaring was met een ander product dan gewone nagellak bleef ik me verbazen over deze gel nagellak die bleef zitten zonder te chippen of afgeven.

Tegen de tijd dat ik op vakantie ging, was ik er al helemaal aan gewend en deed de nagellak precies wat ik wilde, namelijk gewoon mooi blijven zitten, zonder verder onderhoud.

Aan het eind van de vakantie zat de nagellak er bijna twee weken op en zag het er nog redelijk uit, maar er waren wel op twee nagels stukjes af.

Een onverwacht bijkomend voordeel was dat mijn nagels met de gel nagellak sterker waren en ik tijdens het dragen geen gebroken of gescheurde nagels heb gehad. Al met al kan ik zeggen dat het toch een goeie keuze was om voor de gel nagellak te gaan, want het scheelde erg veel tijd en het bleef lang en mooi zitten.

Waar Je Even Op Moet Letten Als Jij Ook Gel Nagellak Wilt Gebruiken:

 • De uitgroei wordt zichtbaar, na twee weken was mijn uitgroei ongeveer drie millimeter.
 • De kleur hou je bij elke gelegenheid op, dus kies een kleur die overal bij past.
 • De nagellak blijft mooi en lang zitten, maar na twee weken waren er toch wel stukjes afgebroken en te veel uitgroei waardoor ik het er af wilde halen.
 • Angela deed gellak opbrengen op mijn nagels in de superkorte tijd van een half uur, maar als je dat zelf doet, duurt het natuurlijk een stukje langer.

Laat je me hieronder weten wat jouw ervaringen zijn met gellak?

Groetjes,

Angel

2 reacties op “Gellak: Mijn Ervaring Met De LOVELak Gellak”

 1. Hey ik gebruik de gellak van essence en een goedkope lamp van ebay dus almet al ben ik voor nog geen 25 euro klaar. de lak blijf er goed op zitten en is makkelijk te verwijderen door de peeloffbase coat. Ik ben verslaafd iniedergeval! binnenkort ontvang ik gellakjes van ebay.. dus ben benieuwd hoe die het doen. en die lakjes zijn ook nog eens erg goedkoop 😀 dus eigenlijk doe ik er alles aan om zo buget mogelijk te genieten van gellak. Ik denk dat ik later wel wat duurdere gellak koop.

  1. Hoi Feng,

   Wow! Goed om te horen dat jij goede ervaringen hebt met ‘beter geprijsde’ gellak.

   Maar als alles nu naar je zin gaat waarom zou je dan overstappen op duurdere gellak?

   Laat je het mij weten?

   Groetjes,

   Angel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.