Meteen naar de inhoud

Wenkbrauwen Vervangen Schoonheidsbehandelingen

Wenkbrauwen vormen bij angelsbeauty.

Wenkbrauwen

Hoi,

Even een kleine ‘Heads up’ (ik dacht laat ik het even populair zeggen 😉 ).

Per heden ben ik gestopt met het geven van schoonheidsbehandelingen.

Het hing al een tijdje in de lucht, ik ben immers al jaren gespecialiseerd in het waxen en gaandeweg deed ik steeds minder en minder schoonheidsbehandelingen.

Een beslissing waar ik best wel lang over heb gedaan. Schoonheidsbehandelingen doen is mijn oorsprong, en dat heb ik jarenlang met plezier gedaan.

Thuisland Verlaten?

Het is net alsof je gaat beslissen om wel of niet je thuisland te verlaten en gaat emigreren naar een ander land, dat doe je ook niet zomaar even.

Ik kreeg op een natuurlijke manier minder en minder schoonheidsklanten (ook omdat schoonheidsbehandelingen minder werden gepromoot) en daartegenover kreeg en krijg ik meer en meer klanten voor het waxen erbij.

Zakelijk Probleem

Daardoor ontstaat ook een zakelijk probleem, en dat is dat het voor mij gaandeweg meer kost om een schoonheidsbehandeling te geven doordat er steeds minder schoonheidsbehandelingen worden gegeven.

Natuurlijk is de belangrijkste afweging of ik het nog leuk vind om te doen. Gelukkig was ik er al een tijdje geleden achter gekomen dat Waxbehandelingen doen voor mij net iets leuker om te doen is dan schoonheidsbehandelingen.

Het zit er dus op! Geen schoonheidsbehandelingen meer.

Nu is er meer ruimte voor mij ontstaan om me meer bezig te houden met wenkbrauwen.

Wenkbrauwen Vormen en Epileren

Wenkbrauwen vormen en epileren zal ik me dan ook de komende jaren verder in verdiepen en specialiseren.

Dat wil onder andere zeggen:

  • Wenkbrauwen verven
  • Wenkbrauwen bewerken met pincet
  • Wenkbrauwen bewerken met wax
  • Wenkbrauwen bewerken met poeder of potlood
  • Wenkbrauwen in vorm knippen
  • Vorm bepalen
  • Kleur bepalen
  • Fouten corrigeren

Ik heb er zin in!

Impressie Hoet Het Was

Nog een kleine impressie het “vroeger was”:

Bij Angels Beauty verzorg ik naast de specialistische kruidenbehandelingen ook de basis schoonheidsbehandelingen voor het beheer en onderhoud van jouw huid. Voor deze behandelingen maak ik gebruik van de producten van Hive of Beauty, Bernard Cassière en Nouvital Cosmetics. Binnen deze behandelingen worden de producten afgestemd op de behoefte van jouw huid.

Basis Gezichtsbehandeling reinigen, stoombehandeling, dieptereiniging, verwijderen onzuiverheden, harsen wenkbrauwen, massage, masker, dag- / nachtverzorging.

60 – 75 min

€ 74,47

Reinigingsbehandeling
reinigen, stoombehandeling, dieptereiniging, verwijderen onzuiverheden,
masker, dag- / nachtverzorging.

45 – 50 min

€ 47,97

Anti Stress Behandeling reinigen, stoombehandeling, dieptereiniging, massage gezicht, schouder, nek en decolleté, masker, dag- / nachtverzorging.

50 – 60 min

€ 62,47

Schrammek Gezichtsbehandelingen (Dieptereiniging, Huidvernieuwing)
Prijs
Green Peel Fresh ‘n Up – Illuminate Your Skin
Een behandeling voor het verfrissen en oplichten van uw huid. U krijgt een frisse teint en de behandeling werkt al tegen het verouderen van de huid. De behandeling kan ook als een voorbereidende behandeling dienen voor de Green Peel Classic of voor als u wilt ervaren wat de kruiden doen en hoe ze voelen zonder meteen de vervellen.
€ 103,97
Green Peel Energy – Stimulate Your skin
Deze behandeling bevat een grotere hoeveelheid kruiden dan de Fresh ‘n Up behandeling. De behandeling geeft direct een energie boost aan uw huid. Deze behandeling is geschikt voor een huid met grotere behoeften, bijvoorbeeld in de herfst als herstelbehandeling van de zomer. Het verschil is direct zichtbaar! U krijgt GRATIS een setje ampullen mee voor thuisbehandeling.
€ 153,97 Green Peel Classic – Renew Your Skin
De behandeling waarbij uw huid in 5 dagen tijd volledig vernieuwd. De Green Peel Classic bestaat uit twee behandelingen waarbij u na de 2e behandeling gratis een setje ampullen mee krijgt om thuis uw huid verder mee te behandelen. Deze behandeling wordt toegepast voor echt zichtbare problemen in de huid, zoals littekens, acne, rimpels, pigmentatie.
€ 257,77

2 reacties op “Wenkbrauwen Vervangen Schoonheidsbehandelingen”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.