Meteen naar de inhoud

Mascara Review: Miss Manga Mascara L’Oréal Paris

  • door

Mascara l oreal miss mangaIk gebruik al mascara zolang ik het me kan herinneren.

Ik ga ook nooit naar buiten zonder mascara, op zijn minst, ik kan naar buiten zonder foundation en zonder poeder, maar niet zonder mascara.


Mascara Door De Jaren Heen

Ik heb ook verschillende merken geprobeerd in de loop der jaren, van Chanel tot aan de Etos eigen merk.

Het stomme vind ik altijd, dat als je dan eindelijk een goed merk gevonden hebt, dan verandert het merk ineens iets aan de formule of beëindigt het zelfs de hele lijn en dan kun je weer op zoek gaan naar een ander merk mascara…

Miss Manga

Ik was laatst in de Douglas op Zuidplein met mijn schoonzusje aan het neuzen en mijn oog viel op een display met felroze en zwarte mascara’s.

Met grote letters stond erbij ‘Miss Manga’ en dat deze mascara je belooft je wimpers net zo te maken als de manga poppetjes hebben: Vol en dik omhoog wijzend.

Prijs

En als een typische shopper die meteen voor de ‘up-sells’ bij de kassa gaat, heb ik er 1 in mijn mandje gedaan en meegenomen. Normale prijs is € 14,95 en nu waren ze in de aanbieding voor € 10,-.

De Test

Een paar dagen later heb ik de mascara getest.

Borsteltje Met Hoek

Het borsteltje kan heeft de mogelijkheid om een volledige hoek te maken waardoor je op alle haartjes, zowel aan de bovenkant als de onderkant in een paar bewegingen makkelijk mascara kunt aanbrengen.

Doordat het borsteltje korte en lange haartjes afwisselt, en de mascara niet te dun is, worden de haartjes in 1 beweging voller en krijgen ze een subtiele krul omhoog.

Langdurig

De mascara blijft ook de hele dag netjes zitten, hij verdwijnt niet ineens onder je ogen waardoor het lijkt alsof je een paar dagen niet geslapen hebt.

Verwijderen Van De Mascara

Het verwijderen van de mascara is ook een eitje, met een wattenschijfje en eye make up remover wrijf je de mascara er zo af. Ook na het wassen, na het reinigen, merk je dat echt alles goed weggehaald, geen zwarte vegen onder je ogen en geen irritatie aan je ogen.

Resultaat

Ik moet zeggen dat deze Mascara: Miss Manga van L’Oréal Paris doet alles wat het belooft!!

Ik ben zeer tevreden.

Ik had Aswin ook niets verteld over deze mascara, maar na een paar dagen zei hij zelf dat het hem opgevallen was dat mijn wimpers meer gekruld waren en vroeg hij of ik een wimperkrultang gebruikte (wat ik op het moment niet doe!).

Groetjes,

Angela

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.