Meteen naar de inhoud

Donkere Lange Volle Wimpers Zijn Ook Niet Alles

Mascara Voor Donkere Lange Volle Wimpers Zijn Ook Niet Alles

Mascara Volle Wimpers

Mijn wimpers zijn donker, lang en redelijk vol en daar ben ik natuurlijk hartstikke blij mee.

Misschien heb je het zelf ook wel eens meegemaakt, je hebt van jezelf al prachtige wimpers, maar nadat je foundation, bronzing powder en lippenstift hebt opgedaan vallen die wimpers totaal niet meer op.

Dat is de reden dat ik ‘definitie’ wil. Dat elke wimper individueel benadrukt wordt. Elk wimperhaartje moet dus los staan van de andere en ge-highlight worden.

Vlekjes En Klontjes Zijn Een Nadeel Van Volle En Lange Wimpers

Volle, lange, donkere wimpers zijn key wanneer je een open blik wilt voor een aantrekkelijke oogopslag.

Wat zoek ik om die aantrekkelijk ogen te creëren? Definitie, en vooral geen vlekjes en klontjes. Dit gebeurt namelijk sneller bij lange wimpers die bijvoorbeeld tegen de bovenkant van je ooglid komen en daar dan vlekjes mascara achterlaten. Mascara kan er bij volle wimpers toe leiden dat de haartjes aan elkaar gaan plakken of dat er klontjes in komen.

Wat Zoeken De Meeste Vrouwen In Een Mascara?

Dit ligt anders wanneer het mijn vriendinnen betreft. De meeste van mijn vriendinnen zoeken:

  1. Kleur omdat ze zelf lichte wimpers hebben. Blondines kunnen bijvoorbeeld volle, lange wimpers hebben, maar omdat ze dan zo een lichte kleur zijn lijkt het alsof ze toch niet zo vol en lang zijn. De mascara zorgt voor een donker laagje waardoor de blonde haartjes goed zichtbaar worden.
  2. Lengte omdat ze hun wimpers te kort vinden. Je eigen wimpers worden niet daadwerkelijk langer, maar ze lijken wel langer. De uiteinden van je wimperhaar zijn dunner dan de basis (waar het haartje uit je huid komt). Hierdoor kunnen je wimpers korter lijken dan ze in werkelijkheid zijn. Door een laagje mascara aan te brengen op de dunne uiteinden worden ze dikker en donkerder waardoor de gehele wimper langer lijkt.
  3. Volume omdat ze vinden dat ze zelf dunne of te weinig wimperhaartjes hebben. Het volume dat wordt toegevoegd door mascara komt meestal van hele kleine synthetische vezels. Die blijven plakken aan de wimperhaartjes waardoor je een volumineuze look krijgt. Als je eigen wimperhaartjes dun zijn dan zien ze er daarna een stuk voller uit door de vezels die eraan plakken. Als je zelf al volle wimpers hebt is dit niet zo een goed idee, want dan kan het door de vezels klonterig worden of je wimpers gaan aan elkaar plakken.

Hele goeie redenen om mascara te gebruiken. Ik zal de komende tijd schrijven over een waar ik op let bij het zoeken naar een goede mascara voor iemand die al lange volle wimpers heeft. Bij het gebruik van mascara werken die lange volle wimpers namelijk niet altijd in je voordeel

Tot de volgende keer.
Groetjes, Angel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.