Meteen naar de inhoud

Lancome Hypnose Mascara Voor Donkere Lange Volle Wimpers

Lancome Hypnose Mascara

Lancome Hypnose Mascara

Op 23 september schreef ik dat ik meer zou schrijven over een mascara voor wimpers die al donker, lang en vol zijn en dat het ook niet alles is. Hieronder mijn ervaring met de Lancome Hypnose mascara:

Mijn vertrouwde High Lenghts Mascara van Clinique was op. Best wel vervelend want dit is een mascara die doet wat ik wil: definitie toevoegen aan elke individuele wimper. Op zoek naar een nieuwe (en betere?) mascara…

Zoektocht Naar De Nieuwe Mascara


Waar let je op in dit rijkelijke assortiment van mascara’s? Prijs, merk, kleur of een mooie aanbieding?

Beïnvloed door de mooie reclames met Julia Roberts en Penelope Cruz, ben ik zonder veel na te denken gegaan voor de Hypnose Mascara van Lancome. Ik hou er altijd wel van om nieuwe producten te testen, dus waarom niet?

Nu denk ik dat ik toch beter had moeten onderzoeken 😐 . Want ook al had ik beter moeten weten, ik had niet eens uitgezocht wat deze specifieke mascara eigenlijk doet.

De belofte van `Lancome Hypnose Mascara’

“Telkens wanneer de borstel langs de wimpers strijkt, wordt uw blik intenser doordat de wimpers tot 6 keer voller worden en perfect gescheiden blijven.”

Zo luidt de belofte van Lancome.

Is het waar?
Ja, voor het grootste deel wel. Mijn blik wordt inderdaad intenser omdat de wimperhaartjes voller worden, maar omdat ze al vol zijn blijven ze bij mij helaas niet perfect gescheiden. Ze gaan bij mij aan elkaar plakken. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat deze mascara voor heel veel andere dames niet geweldig kan werken. Maar wanneer je wimperhaarthes al redelijk dicht op elkaar staan wordt het, na gebruik van deze mascara, toch wat te veel.

Spinnenpoot Mascara door Lancome Hypnose Mascara

Nadat ik de mascara had aangebracht was het resultaat zeker intens, maar het leek eigenlijk nog het meest op van die spinnenpoot mascara.

Lancome Hypnose Mascara bezorgt Spinnenpoten Mascara

Spinnenpoot Mascara

No offense voor alle meiden die wel van die spinnenpootjes-look houden, maar ik vond het helemaal niks. De wimperhaartjes zaten aan elkaar geplakt, het was clumpy (er zaten wat klontjes) en de wimpers leken hard, alsof ze konden afbreken.

De kleur van deze mascara wordt Excessive Black genoemd en dat klopt helemaal, het is inderdaad diepzwart.

De `Lancome Hypnose Mascara’ Dan Maar Weg Doen?

De mascara heeft iets meer dan € 20 gekost en dan is het toch best zonde om hem meteen weg te gooien.

Wat doe je dan met een mascara die niet zo perfect is voor volle wimpers (althans voor mij)?

Ik ben bezig wat oplossingen te testen, daar kan je binnenkort meer over lezen.

Tot de volgende keer.

Groetjes, Angel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.