Meteen naar de inhoud

Donderdag 7 Juni Geef Ik GRATIS Spul Weg Op Facebook

  • door

Facebook is iets wat ik niet zo veel gebruik. En het is tijd dat ik daar verandering in breng. Ik krijg steeds meer mensen op de Angels Beauty pagina van Facebook die Angels Beauty leuk vinden. Dat is super!

Het is tijd dat ik wat meer van me laat horen via Facebook. Ik maak dan meteen gebruik van het moment om jou te vragen mee te denken over een nieuw product. Ik heb het nieuwe product net binnen gekregen van de fabrikant waar ik ook mijn pincetten vandaan haal. De pincetten zijn van superkwaliteit en ik verwacht ook goede resultaten van dit nieuwe product.

Ik zal via Facebook 6 gloednieuwe WimperKrulTangen GRATIS weggeven aan degenen die een WimperKrulTang voor mij willen uitproberen. Wat ik van jou wil is jouw ervaring hoe goed 🙂 of slecht 🙁 jij de WimperKrulTang vindt.

Ik moet nog even uitvinden hoe ik dat het handigst via Facebook kan doen (de eerste 6 die een foto taggen of zo iets), maar dat zul je via Facebook wel merken.

O ja! Donderdag 7 juni gaat het gebeuren.

Dus wil je een GRATIS gloednieuwe WimperKrultang hebben dan zie ik je Donderdag op Facebook!

Ik zal trouwens in de loop van de week wat meer informatie hierover op de Facebook Angels Beauty pagina plaatsen.

Ik hoor van je op Facebook!

Groetjes,
Angela

Klik Hier om naar de Angels Beauty pagina op Facebook te gaan.Vergeet niet te ‘Liken’ wil je ook Kans maken op een GRATIS WimperKrulTang.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.