Meteen naar de inhoud

Voordeel Verlenging – Update Angels Beauty en Coronavirus

  • door

Nadat ik vorige week aankondigde dat ik gewoon doorga met werken, is nu dus van hogerhand besloten dat een van de nieuwste maatregelen tegen het Coronavirus is dat ook ik niet meer mag werken (ja, ik neem het persoonlijk 😉 ). Alle contactberoepen (kappers, schoonheidssalons en alles wat daaronder geschaard kan worden) moeten hun salon sluiten t/m 6 april.

coronavirus en angelsbeauty.nl

Dus helaas…Ik hoop dat op 7 april alles wel weer gewoon mag, maar eerlijk gezegd heb ik daar een beetje een hard hoofd in. Vooralsnog blijf ik ook hopen. 

Omdat er verschillende acties lopen binnen mijn Angels Beauty Kortingenprogramma, hieronder de gevolgen daarvoor.

Abonnement – Strippenkaart

Voor de mensen die een abonnement bij mij hebben, voor de maanden maart en april 2020 zullen er geen incasso’s plaatsvinden. De mensen die een strippenkaart bij mij hebben afgenomen krijgen twee maanden extra om de behandelingen te gebruiken. 

3 Halen 2 Betalen Actie

Nu is er in maart de 3 Halen 2 Betalen Actie. Normaal gesproken vervalt de mogelijkheid om deze aan te schaffen per 1 april. Gezien de huidige corona-toestanden wil ik iedereen de mogelijkheid geven om:

  • In ieder geval tot en met 30 april 2020 te beslissen of je wel of niet gebruik wilt maken van het 3 halen 2 betalen aanbod, als je nog aan het twijfelen bent en nog niet gebruik hebt gemaakt van de actie.
  • Als je al wel een 3 halen 2 betalen kaart hebt aangeschaft, je een extra maand te geven aan geldigheid van de kaart, dat wil zeggen, normaal verloopt de kaart 28 februari 2021, nu zal dit 31 maart 2021 zijn. 

Tot zover de update, ik hoop dat iedereen gezond en veilig door deze toestand heen komt en dat we na deze periode elkaar weer spoedig zullen zien! Sterkte! 

Mocht je nog vragen hebben dan hoor ik het graag van je.

Groetjes, 

Angela

P.S.
Een kleine tip…Mijn webshop (harswebshop.nl) is wel gewoon open, en ik verzend dagelijks nog pakketjes zolang post.nl bezorgt. Mocht de nood te hoog worden en het haar teveel en je wilt zelf een poging wagen, die mogelijkheid is er! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.