LipoLaser

Lipo Laser is een van de nieuwste technieken op het gebied van vet verbranden, cellulite aanpakken en afslanken;  De non-chirurgische versie van liposuctie! Lipo Laser biedt na 1 behandeling al zichtbaar resultaat en is toe te passen op alle moeilijke plekjes zoals de (onder)buik, bovenarmen, rug, lovehandles, heupen, bovenbenen (binnen en buitenkant). Zoals al met veel van onze behandelingen zijn deze afkomstig uit de medische wereld en volkomen veilig.

Een Lipo Laser behandeling

Een Lipo Laser behandeling is pijnloos en geschikt voor alle huidtypes. De Lipo Laser van LaSculpt maakt gebruik van diode lasers van 650 tot 660nm die op een veilige manier in de onderhuidse vetlaag dringen en daar de triglyceriden uit de adipose cellen bevrijden. Door de warmte van de laser lost een laagje vet op en wordt dit door het lichaam afgevoerd in de dagen na de behandeling.

Een Lipo Laser behandeling duurt 30 min per lichaamsdeel waarbij geldt dat maximaal 2 verschillende lichaamsdelen achter elkaar behandeld zullen worden. Na 1 behandeling kan u 1 tot 4cm in omvang verminderen.

Een Lipo Laser mag 1x per maand toegepast worden op 1 lichaamsdeel. Zichtbare resultaten zijn te verwachten na 2 maanden.

Contra Indicaties

Contra Indicaties:

– als u zwanger wilt worden of zwanger bent

– als u een pacemaker heeft

– als u lichamelijk niet in orde bent

– als u metalen of silica gel in uw lichaam heeft op de te behandelen lichaamsdelen

– als u binnenkort een buikoperatie ondergaat

– als u een open wond heeft

– als u aan hemofilie lijdt

– als u diabetes heeft

– bij hart- en vaataandoeningen

– bij galstenen

– bij epilepsie

Voor, tijdens en na de behandeling is het aan te raden voldoende water te drinken

Nuttig geen zware maaltijden 2 uur vooraf en 2 uur na de behandeling

Na de behandeling is het aan te raden om 20 tot 30 minuten te bewegen

 

Behandelingen advies

Een LipoLaser behandeling kan uitgevoerd worden op de rug, buik, bovenbenen, lovehandles en de  bovenarmen. De behandeling duurt 30min en de prijs per behandeling 99 euro.

 

Omdat je vaak meerdere behandelingen nodig hebt om het gewenste resultaat te bereiken, bieden we ook de mogelijkheid tot strippenkaarten voor meerdere behandelingen.

Daarnaast is uit onze ervaring gebleken dat het resultaat nog mooier en sneller verwacht kan worden als je in 1 sessie meerdere bodysculpting behandelingen combineert. Voorafgaand aan zo’n sessie bepalen we samen welke behandelingen het beste bij je wensen passen. Onderstaand heb je de diverse keuzes

Bekijk onze BEHANDELprijzen