Meteen naar de inhoud

Soprano Ice Laser Is De Keuze Voor Het Beste Laserapparaat

  • door

De Soprano Ice Laser kwam ik (na he besluit om te gaan laseren) op terecht. Immers
nu dat we eindelijk hebben besloten dat we het laser ontharen gaan aanbieden als dienst in de salon, begon de zoektocht naar het beste apparaat op dit gebied.

Soprano Ice Laser bij Angels Beauty Laser Ontharen Rotterdam

Soprano Ice Laser Met De SHR Laser Methode Is De Beste Keus

Ik hoefde gelukkig niet te lang te zoeken. Ik was al op de hoogte van de nieuwste techniek op laser ontharen gebied, de SHR methode, maar welk apparaat sluit dan het beste aan?

De SHR techniek staat voor Super Hair Removal. De afkorting klinkt heel erg hi-tech, maar als je het dan uitgeschreven ziet staan, dan moet ik wel een klein beetje lachen om de benaming: geen supervage afkorting die je met nog meer vraagtekens achterlaat, maar gewoon recht toe recht aan Super Hair Removal… zo van ‘ go and beat that with a better name’.

Deze techniek blijkt te zijn ontwikkeld door AlmaLasers, een Israelisch bedrijf. Zij zijn verantwoordelijk voor de Soprano Ice Laserapparaten.

Wat is de Super Hair Removal techniek?

Het is een techniek wat door een langzame opwarming van de lichtpuls op de huid (en dus in het haarzakje) voor een meer effectieve behandeling zorgt. De puls die uit het handstuk komt (het laseren zelf) wordt hierdoor ook niet zo heet meer als de traditionele laser en IPL apparaten, het handstuk geeft wel veel meer pulsen achter elkaar af.

De oude manier van laseren, Stationair noemen ze dit, is nog wel mogelijk ook op de Soprano Ice, omdat deze methode weer effectiever is wanneer er nog een paar laatste haartjes hier en daar blijven zitten na een x-aantal behandelingen.

Voordelen van de Soprano Ice Laser met de nieuwe SHR techniek:

  • Bijna pijnloze beleving voor de patiënt
  • Elk huidtype kan behandeld worden
  • Ook clienten die vaak met de zon in aanraking komen
  • Ook de DONKERE huid
  • Doorbehandelen in de zomer is mogelij
  • Bewezen effectievere behandeling dan de standaard methodes (door geleidelijke opbouw; meer netto energie in het haarzakje).

Daarmee onderscheidt de Soprano Ice Laser zich met zowel licht- als lasertechniek in de markt; de SHR techniek is ook gepatenteerd door Alma Lasers.

Werken Met Het Beste Materiaal Voor De Beste Resultaten

De keuze was door het bovenstaande snel gemaakt. Als je het beste resultaat wilt behalen, dan zul je ook met de allerbeste materialen moeten werken!

Dus vanaf heden: bij Angels Beauty Laser Ontharen met de behulp van de Soprano Ice Laser!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.