Meteen naar de inhoud

Schaamstreek Laseren Bij De Man – Veel Gestelde Vragen

  • door

Inhoud:

Inleiding:

Ik krijg regelmatig de vraag van mijn mannelijke potentiële klanten of het laseren van de schaamstreek of dat überhaupt kan, en alle vragen die daarbij komen.

Dus ik dacht we maken een videootje over de veel gestelde vragen van Schaamstreek Laseren. Over wat er allemaal gebeurt en niet gebeurt tijdens het laser ontharen van de mannelijke schaamstreek.

Dus:

  • Schaamheuvel
  • Penis
  • Scrotum
  • Tussen de Billen
  • Eventueel een stukje liezen

Kan Het Überhaupt Wel?

Ja, het kan.

Sowieso met de Soprano Ice kun je elk gebied goed laseren.

De enige plaats die ik zelf niet laser is de haartjes onder de wenkbrauwen. Voor de rest valt alles wel te laseren, dus ook de schaamstreek.

Doet Het Schaamstreek Laseren Pijn?

De leveranciers van de Soprano Ice adverteren heel groot met “pijnloos” of “vrijwel pijnloos” laser ontharen.

Ik kan je vertellen het is NIET pijnloos. De reden daarvoor is dat als ik de pijnloze kant opzoek, dan heb je minder effect van je behandeling omdat er dan op een lagere stand van de laser ingesteld wordt. Dan heb je of meer behandelingen nodig en je voelt niks, of je voelt niks en er gebeurt niks.

Dus ik zoek wel ieder keer het moment op waarbij je bij het laseren het voelt. Waarbij je aangeeft van “hé dit is een beetje gevoelig” of even een pauze nodig hebt. Want we zoeken het moment op waarbij er voldoende energie zit in de haarzakjes om je haarzakjes te kunnen vernietigen.

Soms voelt dat inderdaad alsof je een beetje en warme stoot, of een warme flits ineens door je huid voelt gaan. Als dat te heftig wordt dan stoppen we gewoon even.

Het handstuk van de Soprano Ice die is koud, die staat op -3 graden. Dus op moment dat ik de laserfunctie uitzet dan heb je een koud stukje waarmee je de huid kunt koelen. Waarna je verder kunt gaan totdat je het benodigd aantal seconden hebt volgemaakt.

Hoeveel Behandelingen Heb Ik Nodig Om Het Gewenste resultaat Te Behalen?

Vanuit de leverancier van de Soprano Ice zeggen ze tussen de zes en acht behandelingen om een 95% haarreductie te krijgen.

Ik hou liever iets ruimer aan, tussen de acht en tien behandelingen. In mijn optiek, ben je eerder klaar dan ben je eerder tevreden, dat is mooi meegenomen. Maar omgekeerd ik vind het zelf altijd heel vervelend om te moeten zeggen “Je hebt zes behandelingen gehad, of je hebt acht behandelingen gehad, maar ik denk dat je er nog wel een aantal nodig hebt.” Dat voelt een beetje aan alsof ik de mensen voor de gek houd.

Dus ik hou liever rekening met rekening met wat ruimer aantal behandelingen, en dat je dan eerder klaar bent als optie dan de omgekeerde variant.

Duurt Zo Een Schaamstreek Laserbehandeling Lang? Moet Ik Heel Veel Tijd Vrij Maken Voor Het Laseren Van Mijn Schaamstreek?

In principe niet. Het is zo dat ik het hele gebied verdeel in een aantal vakjes van een bepaalde grote. Qua instellingen moet ik zo een vakje volmaken met een behandeling. De tijd van zo een vakje kan variëren van 30 seconden naar een minuut. Soms iets langer, soms iets minder. Maar het duurt dus nooit heel lang.

Het voordeel is ook met de Soprano Ice, omdat je met het handstuk heen en weer beweegt je blijft niet steeds op hetzelfde stukje laseren. Dus daardoor neemt het gevoel qua heftigheid ieder keer af. Je bouwt het als het ware langzaam op.

Een aantal vakjes die ik meestal nodig heb voor het laser ontharen van de schaamstreek varieert tussen de zes vakjes aan de voorkant. Dus twee op de schaamheuvel, twee in de liezen, twee op de scrotum- /penisgebied en daarna nog twee bij de bilnaad. Dat is eigenlijk wel heel goed te doen.

Gemiddeld heb ik ongeveer een half uurtje tot maximaal drie kwartier nodig voor het volledig laser ontharen van de schaamstreek. Naarmate we verder komen in de behandelingen zul je merken dat de behandelingen steeds korter worden. Dus ook het gevoel van vervelendheid en van irritatie wordt daardoor ook hopelijk iets minder, maar verschilt wel per persoon.

Als Ik Laat Laseren In Mijn Schaamstreek, Werkt Alles Dan Nog?

Ja, alles werkt nog. De zaadproductie is nog op peil, die vernieuwt gemiddeld elke 70 dagen. Het is dus niet zo dat door het laseren je niet meer kinderen zou kunnen maken. De functionele werking van dat gebied daar, dat werkt allemaal prima. Daar hoef je echt niet bang voor te zijn.

Dus het is zeker mogelijk. Laser ontharen van de schaamstreek bij de mannen.

Mocht je nog vragen hebben dan hoor ik het graag.

Groetjes,

Angela

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.