Meteen naar de inhoud

Laser Ontharen Bij Angels Beauty?! Waarom Nu wel?

Laser Ontharen Bij Angels Beauty RotterdamLaser ontharen zal ik binnenkort introduceren in mijn praktijk. Dat ik laser ontharen ga doen is best wel bijzonder. Want Ik werk al jaren in de schoonheid en sinds 2005 volledig gespecialiseerd in het waxen en harsen van hele vrouwen– en mannenlichamen.

Dat doe ik ook al jaren met heel veel plezier.

Ik Kreeg Heel Vaak De Vraag Waarom Niet Laser Ontharen?

Nu kreeg ik natuurlijk ook heel vaak de vraag waarom ik niet ook laser ontharen of IPL behandelingen ging aanbieden naast het waxen. Het waxen blijft natuurlijk steeds een tijdelijke oplossing, en de meeste mensen ervaren de periode waarin de haartjes terug moeten groeien voor volgende waxbehandeling als vervelend.

Laser Ontharen Stond Ik Lange Tijd Niet Achter


Ik heb jarenlang het laser ontharen en IPL beschouwd als een ver van mijn bed principe. Ik kon er niet achter staan om meerdere redenen:

Oneerlijk
Het belangrijkste was nog wel dat ik het erg oneerlijk vond dat ik met de techniek van toen niet alle mensen zou kunnen behandelen: mensen met een donkere huid en donkere haren liepen een groot risico brandwonden of pigmentatieproblemen op te lopen en mensen met een lichte huid en lichte haartjes zouden ook geen baat hebben bij deze behandelingen.

In mijn praktijk heb ik genoeg (“gekleurde”) mensen ontvangen die serieuze brandwonden hadden opgelopen aan hun laser-behandelingen. En ook nog steeds haartjes hadden op de behandelde lichaamsdelen. Dat leek me zo nutteloos en zonde voor deze mensen.

Geen Merkbaar Verschil
Ook had ik mensen gewaxed die heel veel IPL of laser behandelingen hadden ondergaan maar er eigenlijk geen of weinig positief effect van hadden ondervonden. Met andere woorden: wel de pijnlijke behandelingen maar geen merkbaar verschil in verminderde haargroei van de haartjes.

Al deze afwegingen maakten dat ik me nooit gemotiveerd voelde om überhaupt het laser ontharen of IPL behandelingen te overwegen om aan te bieden als dienst.

Voor een artikel uit 2012 over een laser ontharen-ervaring van een klant van mij: Klik Hier

Laser Ontharen Met Een Revolutionair Nieuw Systeem

Tot ik een aantal maanden geleden een oud klant van me sprak, die voorheen heel trouw en heel regelmatig kwam waxen. Wat bleek… ze was eerst aan de IPL behandelingen gegaan, en nadat ze daar een minder positieve ervaring mee kreeg stapte ze over op een revolutionair nieuw systeem: Soprano ICE.

Soprano ICE Laser Ontharen Angels Beauty Rotterdam

Het Soprano ICE systeem maakt het mogelijk dat ook mensen met een “gekleurde” huid nu gelaserd kunnen worden.

Na een jaar van behandelingen (elke vier weken) was haar haargroei teruggebracht naar wat kleurloze superzachte en fijne haartjes, zo ongeveer 97% was weg van wat ze eerst had toen ze nog kwam waxen bij mij.

Mijn Grote Frustratie

Ik wax zelf al net zolang al mijn lichaamsdelen als dat ik mijn praktijk heb. Weliswaar met de nodige tussenpozen omdat ik het soms gewoon te druk heb om me met mezelf bezig te houden, of omdat ik gewoon niet altijd zin heb om mezelf een beetje pijn te doen.

Maar wat bij mij nooit gebeurde, wat ik wel bij al mijn klanten zie: de haartjes worden niet zachter bij mij of minder. Dat was een grote frustratie…vooral als je bedenkt dat ik absoluut niet tegen scheren of iets dergelijks kan (krijg veel jeuk en irritatie). Dus behalve waxen is er voor mij geen andere optie geweest al die tijd…tot nu.

Laser Ontharen Laat Ik Het Eens Proberen

Na het verhaal van deze dame dacht ik… Baat het niet, schaadt het zeker niet. Laat ik het laser ontharen eens gaan proberen.

Na de eerste behandeling was ik om. Ja ik moest scheren, wat de nodige irritatie op mijn huid en angst in mn lijf opleverde, maar na de eerste laser behandeling… twee weken later begonnen de haartjes uit te vallen en ik heb eerlijk nog nooit van mijn leven voor langer dan twee weken zo’n gladde huid ervaren zonder er tussendoor wat aan te doen!!

Geen Ingegroeide Haren Meer, Geen Stoppels, Super Glad en Superzacht

Geen ingegroeide haren meer, geen stoppels, super glad en superzacht.
Inmiddels ben ik drie laser behandelingen verder, en nog steeds erg enthousiast. De resultaten zijn echt veel beter dan verwacht, zelfs met mijn huidskleur.

Ik begreep dat na een jaar van elke vier tot zes weken een laser behandeling, de haartjes verminderd zouden moeten zijn naar heel weinig, tot bijna niets en wat er dan nog terug groeit zou dan heel fijn en dun donshaar moeten zijn.

Ervaar Jij Harsen Als Zeer Pijnlijk? Laser Ontharen Is De Oplossing

Voor de mensen die het het waxen als zeer pijnlijk ervaren (ondanks al mijn pogingen om het leed te verzachten 😉 ) kan dit een heel positief effect hebben zelfs wanneer de haartjes toch niet helemaal weg gaan. Het waxen zal daarna nagenoeg pijnloos zijn. Er staat immers veel minder haar en het groeit ook nog eens heel traag.

Mijn Belangrijkste Argument Tegen Laser Ontharen Is Dus Niet Meer Van Kracht:

Ik kan nu met zelfvertrouwen iedereen een Laser Behandeling aanraden en aanbieden ongeacht huidskleur! Nog een ander bijkomend effect: de leverancier beweert dat het apparaat: de Soprano ICE dat ik op het oog heb, het laseren als vrijwel pijnloos behandeld.

Dus wat wil je nog meer?

2 reacties op “Laser Ontharen Bij Angels Beauty?! Waarom Nu wel?”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.