Meteen naar de inhoud

Laser Ontharen Pakket – KORTING Van Meer Dan 50%

 • door
laser ontharen pakket korting meer dan vijftig procent
Laser Ontharen Pakket met Meer Dan 50% Korting

Laser Ontharen is inmiddels al helemaal ingeburgerd in mijn salon. Ook zijn er al mensen die tevreden en met een permanent glad gevoel door het leven gaan. Zij hebben dus hun laser-traject afgerond.

Het viel mij op dat de meeste mensen gewend zijn een soort pakket voor het laser ontharen af te nemen. Daar zijn dan alle verschillende gewenste lichaamsdelen in opgenomen.

In plaats van vaststaande pakketten aan te bieden, hou ik graag van flexibiliteit en dus ook de keuze aan jou voor hetgeen je gelaserd zou willen hebben.

40% Korting Eerste Keer Laser Ontharen Blijft Bestaan

Zoals bekend bied ik altijd op de eerste laserontharingsafspraak 40% korting. Dit blijft bestaan. Omdat:

 • Het is een prijs vriendelijke manier is om te ontdekken of laser ontharen iets voor jou is.
 • Om kennis te maken met mij en mijn salon en behandelwijze.
 • Ook om te ontdekken of jij niet toevallig die ene uitzondering bent waar laser ontharen niet op werkt (of je immuun bent, want dat kan ook nog).

Na die eerste behandeling waren er tot nu toe twee mogelijkheden om de rest van het traject in te gaan:

 1. Je neemt steeds een behandeling af en betaalt dan het volledige bedrag zoals op de prijzenlijst staat.
 2. De 3 halen 2 betalen kaart waarbij je twe behandelingen volledig vooruit betaalt en de derde dan gratis krijgt van mij (teruggerekend 33% korting op die 3 behandelingen).

Pakket Aanbieding Laser Ontharen Komt Erbij – Korting Van Meer Dan 50%!

Vanaf vandaag is het nu ook mogelijk om een ‘pakket’ voor laserontharing af te nemen. Uiteraard met een mooie(re) korting.

Het pakket bestaat uit 7 behandelingen + 1 GRATIS 8e behandeling met in totaal meer dan 50% korting.

Rekenvoorbeeld:
Bijvoorbeeld laser ontharing voor oksels en brazilian gebied
Oksels € 75,-
Brazilian € 225,-

7x € 300 (€ 75,- + € 225,-) = € 2100,- x 50% = € 1050,- + 1 gratis afspraak voor laseren oksels en brazilian gebied. (t.w.v. € 300,- in dit geval)

Wat zijn de voorwaarden?

 1. Het totaalbedrag wordt bij de 1e afspraak voldaan. Het is aan jou of je eerst gebruik wilt maken van de 40% kennismakingskorting op het laserontharen, dan geldt dat je bij de 2e behandeling gebruik maakt van het pakket met de bijbehorende voorwaarden. Mocht je al zeker weten dat je niet immuun bent voor laseren en dat je bij mij wilt laserontharen, dan kun je ook direct voor het pakket gaan en de kennismakingsbehandeling overslaan.
 2. Het pakket is persoonlijk en kan ook niet overgedragen worden aan iemand anders.  Het pakket wordt immers vastgesteld op jouw wensen.
 3. Tussen de afspraken dienen minimaal 8 tot maximaal 10 weken te zitten.  Dit is om regelmaat tussen je behandelingen te houden en dus ook het resultaat te waarborgen.
 4.  De afspraak dient iedere keer vooruitgepland te worden.
 5. Het pakket is voor 8 behandelingen in totaal, omdat dit het gemiddeld aantal behandelingen is dat je nodig blijkt te hebben om het gewenste resultaat te behalen. Mocht het zo zijn dat je al eerder tevreden bent met het resultaat, dan is er geen restitutie mogelijk op de dan nog openstaande behandelingen.  Ook kunnen de resterende behandelingen niet overgedragen worden aan iemand anders en ook niet verrekend worden met een pakket voor iemand anders.

Bij vragen neem gerust contact met mij op, het liefst via email of whatsapp. Klik hier voor meer contactinformatie.

Groetjes,

Angela Jasai

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.