Meteen naar de inhoud

Hoe Moet Je Je Voorbereiden Op Je Eerste Afspraak Voor Laser Ontharen?

  • door

Om jouw laserbehandeling tot een zo goed mogelijk resultaat te leiden, zijn een aantal voorbereidingen nodig. Hier komen ze:

  1. Zorg ervoor dat het te behandelen gebied maximaal 24 uur vooraf aan je afspraak is geschoren. Wanneer er tijdens de afspraak geschoren moet worden, zullen hier extra kosten aan verbonden zijn.
  2. Ga het te behandelen gebied NIET epileren of waxen vooraf aan de afspraak. Ik heb voor het effectief laseren de korte stoppels nodig om de lichtbundel van de Soprano Ice te geleiden in het haarzakje (waar het het haarzakje vernietigd). Geëpileerde of gewaxte haartjes zijn volledig uit het haarzakje verwijderd waardoor er te weinig pigment in het haarzakje achterblijft. De laserbehandeling heeft dan geen effectief resultaat.
  3. Het is aan te raden om een week voor- en na de behandeling niet uitgebreid te gaan zonnen of gebruik te maken van een zonnebank. Je wilt de huid niet teveel stress geven.
  4. Spray Tan is ook zeker niet aan te raden vanaf tien dagen vooraf aan de afspraak.
  5. Voor de behandeling moet de huid schoon zijn en vrij van make-up, deodorant, bodylotion, olie of parfums.
  6. Vertel je behandelaar altijd over medicatie die je gebruikt, dit kan van invloed zijn op je behandeling
  7. Mocht je je niet goed voelen vooraf aan de afspraak (koorts, griep, ziek o.i.d.) dan is het niet wijs om de behandeling door te laten gaan. Overleg wel altijd met mij of het wel of niet raadzaam is om de behandeling te ondergaan.

Om nu een afspraak te maken: KLIK HIER

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.