Laser Behandelingen
Laat jij je voor de eerste keer door mij Laser Ontharen dan heb ik een KORTING van 40% voor jou op een Laserbehandeling naar jouw keuze.

Ervaar Jij Harsen Als Zeer Pijnlijk? Laser Ontharen Is de Oplossing!

Voor de mensen die het het waxen als zeer pijnlijk ervaren (ondanks al mijn pogingen om het leed te verzachten ;)) kan dit een heel positief effect hebben zelfs wanneer de haartjes toch niet helemaal weg gaan. Het waxen zal daarna nagenoeg pijnloos zijn. Er staat immers veel minder haar en het groeit ook nog eens heel traag.

Hoe kan ik me voorbereiden voor mijn eerste afspraak?

Om jouw laserbehandeling tot een zo goed mogelijk resultaat te leiden, zijn een aantal voorbereidingen nodig. Hier komen ze:

  1. Zorg ervoor dat het te behandelen gebied maximaal 24 uur vooraf aan je afspraak is geschoren. Wanneer er tijdens de afspraak geschoren moet worden, zullen hier extra kosten aan verbonden zijn.
  2. Ga het te behandelen gebied NIET epileren of waxen vooraf aan de afspraak. Ik heb voor het effectief laseren de korte stoppels nodig om de lichtbundel van de Soprano Ice te geleiden in het haarzakje (waar het het haarzakje vernietigd). Geëpileerde of gewaxte haartjes zijn volledig uit het haarzakje verwijderd waardoor er te weinig pigment in het haarzakje achterblijft. De laserbehandeling heeft dan geen effectief resultaat.
  3. Het is aan te raden om een week voor- en na de behandeling niet uitgebreid te gaan zonnen of gebruik te maken van een zonnebank. Je wilt de huid niet teveel stress geven.
  4. Spray Tan is ook zeker niet aan te raden vanaf tien dagen vooraf aan de afspraak.
  5. Voor de behandeling moet de huid schoon zijn en vrij van make-up, deodorant, bodylotion, olie of parfums.
  6. Vertel je behandelaar altijd over medicatie die je gebruikt, dit kan van invloed zijn op je behandeling
  7. Mocht je je niet goed voelen vooraf aan de afspraak (koorts, griep, ziek o.i.d.) dan is het niet wijs om de behandeling door te laten gaan. Overleg wel altijd met mij of het wel of niet raadzaam is om de behandeling te ondergaan.

Maak een afspraak

Bekijk andere behandelingen