Meteen naar de inhoud

De Ultieme Verwen Behandeling Voor De Donkere Dagen: De Chocolade Gezichtsbehandeling!

Stress is deze dagen niet meer een mode woord.
Elke dag hoor je hoe mensen zo druk zijn met hun dagelijkse beslommeringen, het haasten en regelen en organiseren bijna op het niveau van minuten! Door alle drukte vergeten we vaak dat als we niet goed voor onszelf zorgen, dat dit ook goed te zien is aan onze huid. Stress, ongezonde gewoontes en de niet zo zuivere lucht van het wonen in de stad maken dat onze huid er vermoeid en grauw uit kan gaan zien.

Gelukkig heb ik daar nu een hele lekkere en vooral gezonde en niet-dikmakende oplossing voor!

De Chocolade Behandeling; Anti – Stress Ontgiftende Gezichtsbehandeling

Een Anti Stress behandeling van zichzelf is gericht op het helpen ontspannen en kalmeren van jou en van je huid. Er zitten geen pijnlijke of vervelende onderdelen in de behandeling, dus geen meeeters uitdrukken of bovenlipjes waxen. Het is enkel genieten en tot rust komen.

De nieuwe toevoeging van de Chocolade Anti Stress behandeling is een dubbel cadeautje! Wij worden namelijk helemaal gelukkig van chocolade, dit is een feit 😉 Het is wetenschappelijk aangetoond dat er in chocolade een stofje zit dat de aanmaak van endorfine stimuleert waardoor wij ons gelukkiger voelen. Daarnaast heeft zuivere en goede chocolade een ontgiftende werking op de huid. Alle toxines verdwijnen met het verwijderen van het masker.

De werking van de chocolade wordt ook nog eens ondersteund door een heerlijke gezichts- schouder- en nekmassage met warme cacao boter. En als afsluiting cacao nectar wat een mooie zachte gloed achterlaat op de huid na de behandeling.

Het chocolade masker dat ik gebruik is ontwikkeld in samenwerking met Italiaanse Chocolademeesters, het masker is dan ook van de allerbeste kwaliteit chocolade gemaakt en 100% eetbaar! Vaak zie ik na het masker, vlak voor ik het ga verwijderen van de huid dat er toch een randje masker rondom de mond helemaal weggelikt is.. in dit geval is dat absoluut geen probleem! Het restant van het masker dat ik niet gebruik tijdens de behandeling, krijg je gewoon mee van mij om als extraatje lekker op te eten als je weer thuis bent.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.