Wenkbrauwen Harsen Als Snelle Methode Van BijHouden en Modelleren Van Wenkbrauwen

  • door

Wenkbrauwen Harsen: Snelle Manier voor Bijhouden En ModellerenWenkbrauwen Harsen

Wenkbrauwen Harsen daar wordt niet mee bedoeld dat je wenkbrauwen helemaal worden geharst. Nee, het is het verwijderen van haartjes bij jouw wenkbrauwen, maar dan met hars.

Het doel van wenkbrauwen harsen is het modelleren en bijhouden van de wenkbrauwen, zodat je onder andere meer sprekende ogen hebt.

Modelleren

Modelleren van wenkbrauwen is het vormen van de wenkbrauwen. Het liefst een zo natuurlijk mogelijke vorm die in verhouding staat tot jouw gezicht.

Vormen van de wenkbrauwen kan prima met hars. Maar ik gebruik de hars dan met name voor het verwijderen van de ‘grote’ oppervlakten en voor het fijnere modelleer-werk gebruik ik een pincet.

Bijhouden

Bijhouden van de vorm van jouw wenkbrauwen is gewoon iets wat geregeld moet gebeuren als je je wenkbrauwen hebt laten modelleren.

Voor het bijhouden van de wenkbrauwen doe ik op dezelfde manier als bij het vormen van de wenkbrauwen, dus de ‘grote’ oppervlakten en voor het fijnere modelleer-werk gebruik ik een pincet.

Voordeel Wenkbrauwen Harsen

Het grootste voordeel van wenkbrauwen harsen is de Snelheid. Jij als klant bent snel afgeholpen van jouw ongewenste haartjes.

Dat komt natuurlijk omdat in tegenstelling tot het epileren van je wenkbrauwen met een Pincet, het 1 voor 1 verwijderen van de haartjes, in 1 beweging veel haartjes verwijderd zijn.

Uitleg Wenkbrauwen Harsen

Op CursusHarsen.nl heb ik een uitleg geschreven met bijbehorende video ’s hoe het harsen van de wenkbrauwen in zijn werk gaat.

De uitleg is eigenlijk gemaakt met als doel om te laten zien hoe ik strak een lijntje trek bij het wenkbrauwen harsen, maar jij zult het ook leuk vinden om te zien, denk ik.

Hieronder 3 Video ’s over de uitleg:

  1. In de 1e video laat ik zien Hoe Je Strak Een Lijntje Trekt met de (hars)Spatel met Scherp puntje
  2. In de 2e video laat ik zien Hoe je de Bovenkant van de Wenkbrauw kunt Harsen met harde hars (dit mag eigenlijk niet ;))
  3. In de 3e video laat ik het Resultaat zien van Er Voor en Er Na + een stukje toelichting waarom ik het bij een mannen wenkbrauw zo heb aangepakt.

Wenkbrauwen Harsen Deel 1: Hoe Trek Je Strak Een Lijntje

Wenkbrauwen Harsen Deel 2: Bovenkant Wenkbrauw Harsen Met Harde Hars

Wenkbrauwen Harsen Deel 3: Resultaat Wenkbrauwen Harsen Bij Een Man Er Voor Er na

Klik Hier om naar de uitleg op CursusHarsen.nl te gaan.

Het je nog vragen over wenkbrauwen harsen laat dan een reactie hieronder achter.

Groetjes,

Angela

PS
Laat jij je voor de eerste keer Harsen door mij dan heb ik een KORTING van 40% voor jou op een harsbehandeling naar jouw keuze. Om direct Jouw 40% korting te ontvangen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.