Meteen naar de inhoud

Trouwen Over 2 Weken En 1e Keer Laten Ontharen

  • door

Trouwen over 2 weken en 1e Keer laetn Ontharen Hoi!

Ik kreeg laats een mailtje van een dame die binnenkort gaat trouwen en vragen had over ontharen omdat dit haar 1e keer is:

Vraag:
“Over 2 weken vertrek ik voor mijn bruiloft naar het buitenland en ik wil mij graag op verschillende delen laten ontharen.

Dit word mijn 1e keer, dus ik heb een aantal vragen.

Ik wil graag mijn gezicht laten ontharen met touw en mijn benen en armen laten harsen. Misschien ook een Brazilian, wat ik erg spannend vind…. maar dat ligt ook even aan de kosten.

Hoe lang van tevoren kan dit, komt het in meerdere mate terug, hoe lang blijft het weg en heb ik er last van ?

Tevens ben ik benieuwd hoe het werkt met de korting.

Ik begrijp dat ik voor mijn gezicht 40% krijg ?

Is het ook zo dat ik 40 % krijg voor het harsen? En geld dit dan voor zowel de armen, benen en Brazilian?

Excuses voor mijn vele vragen….

Mvg. P”

Antwoord:

“Beste P,
Dank je voor je mail. Je bent van harte welkom voor het harsen.

Als dit je eerste keer harsen is (en ontharen met touw) dan weet je nu waarschijnlijk nog niet hoe je huid zal reageren op het ontharen.

Wat heb je tot nu toe gedaan met de haartjes?

Ik weet nu natuurlijk ook nog niet hoe gevoelig je huid. Als je over 2 weken naar het buitenland vertrekt, wanneer vind de bruiloft dan plaats?

En ga je naar een warm zonnig land?

Allereerst moeten de haartjes op je benen en armen ongeveer 1 cm lang zijn, anders is er een kans dat er veel kortere haartjes achter zullen blijven en dan heb je niet dat gladde resultaat.

Na het harsen zou je zeker niet meer haartjes mogen terugkrijgen, de haartjes moeten zachter worden en uiteindelijk ook veel minder.

Over het algemeen hebben de meeste dames na het harsen van armen en benen geen last van een vervelende huidreactie maar ik zou het erg vervelend vinden als je tijdens je bruiloft met rode plekjes op je armen en benen zou zitten.

Over het algemeen is het ook zo dat als er een reactie is, dat deze binnen een paar dagen weer weg is.

Voor een brazilian wax, 1e keer, zijn de regels een beetje hetzelfde, lengte van het haar etc.

Als je altijd geschoren hebt, dan blijven de haartjes na de eerste  harsen ongeveer 3 weken weg.

Niet Helemaal Glad

Helemaal glad zul je niet zijn na de 1e keer harsen omdat van het scheren altijd de haartjes eerst onregelmatig groeien en je nog wat hele korte haartjes in je huid hebt zitten, die ik niet kan verwijderen.

Pas na de 2e of 3e keer harsen krijg je dat de haartjes veel langer weg zullen blijven en ook minder gaan worden. De resultaten zijn dan ook gladder.

Je kunt tijdens je eerste afspraak ook 40% korting krijgen op alles wat je laat harsen, maar dan moet je je registreren op angelsbeauty.nl voor 40% korting op harsen (homepage, rechtsboven) en deze bevestigingsmail ook meenemen naar je afspraak.

De kosten in totaal

Gezicht Ontharen

Over je gezicht, ook hiervoor geldt dat ik niet weet hoe je huid zal reageren. Ik zie wel vaker als dames nooit eerder iets met deze haartjes gedaan hebben, dat de huid op het gezicht het ontharen in de eerste instantie niet leuk zal vinden en dat je wat rode plekken of zelfs kleine puistjes kan krijgen.

Hoe snel deze weg gaan is moeilijk te voorspellen.

Advies

Als ik je mag adviseren zou ik deze komende week ergens op een minder opvallende plek op je lichaam een klein teststukje harsen en epileren om te zien hoe gevoelig je huid is en dan, als alles goed gaat, je afspraak in te plannen om te laten ontharen wat er goed is gegaan.

Het zou erg zonde zijn om je helemaal te ontharen zoals je dat aangeeft en dat je dan met je bruiloft allemaal plekjes en rode vlekken hebt zitten op je lichaam.

Ik hoor graag wat je besluit te doen,

Met vriendelijke groet,

Angela Jasai

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.