Piercings In De Schaamstreek

  • door

In mijn praktijk hars ik veel en natuurlijk doe ik ook heel veel de Brazilian Wax harsen.

LichaamsversieringenPiercings In de Schaamstreek

Nu zie ik meer en meer dat er leuke lichaamsversieringen op allerlei plaatsen worden aangebracht en soms heb ik hier ook extra ‘behendigheden’ nodig om ervoor te zorgen dat toch echt alle haartjes netjes verwijderd worden in de schaamstreek.

De Brazilian Wax met de filmhars geeft je veel vrijheid in de manier waarop je de hars aanbrengt en verwijderd.

Cursus Harsen

Tijdens de lessen leer ik mijn cursisten dat de filmhars enkel met een houten spatel aangebracht mag worden, de metalen spatels worden met heel veel moeite weer enigszins schoon. De filmhars blijft iets te goed zitten op metaal!

Hoe Ga Je In De Harspraktijk Om Met Piercings?

Om dit verhaal door te trekken, vrijwel alle piercings zijn van metaal dus dat betekent dat je hoe dan ook moet voorkomen dat er ook maar iets van filmhars aan de piercing komt.

Nu zijn er wel een paar plaatsen die het je makkelijk maken en natuurlijk zijn er ook een aantal plaatsen waar je even goed over moet nadenken voor je de hars aan brengt:

  • Makkelijk: piercing, staafje door de clitoris. Hier zit geen haar, dus die kun je met gemak opzij duwen bij het aanbrengen en verwijderen van de hars.
  • Makkelijk, maar met veel geduld en precisie: ringetje door de grote schaamlip. Je harst hier om de piercing heen en daarna kun je het ringetje opzij duwen om hars eerst aan 1 kant van de schaamlip (bijvoorbeeld onder de piercing)  aan te brengen en te verwijderen, om daarna naar de andere kant te gaan.
  • Moeilijk: piercing staafje door de grote schaamlip. Meestal erg harig en je hebt niet veel ruimte om de piercing weg te duwen. Vaak zul je direct rondom de piercing de laatste haartjes met een pincet moeten weghalen.
  • Makkelijk: piercing (ring of staafje) door voorhuid of eikel van de man: hier zijn vrijwel nooit haartjes, op de zeldzame uitzondering na.
  • Moeilijk: piercing (staafje) op het naadje van de scrotum net onder de penis. Meestal is dit gebied wel harig en dan moet je dus heel goed oppassen met het aanbrengen van de hars èn het verwijderen van de hars. Goed de juiste kant opspannen!!

Ga Voorzichtig Te Werk Met Piercings

Ontdek je een piercing tijdens het harsen, haal vooral even goed adem en ga daarna voorzichtig te werk met het harsen. Onthou dat niemand een piercing met hars op een gewelddadige manier uit zijn/haar huid gerukt wil hebben!

Overigens, wat wel heel leuk is om te doen na het harsen: google eens op vajazzling and vattooing. Helemaal hot in Hollywood!

Dus doe het rustig aan bij het harsen en maak jezelf vooral mooi waar je je mooi wilt maken 😉 ik kan het handelen.

Groetjes,

Angela

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.