Meteen naar de inhoud

Hoe bij een Vrijgezellenfeest het Waxen goed laten verlopen

  • door

De laatste tijd merk ik dat er een nieuwe trend op komst is: het laten waxen van een aanstaande bruid of bruidegom als onderdeel van hun vrijgezellendag.

Ik heb al een aantal keer een aanvraag
hiervoor gehad en inmiddels ook al een aantal keer inderdaad een aanstaande bruidegom mogen waxen.

Nu moet ik zeggen dat dit wel een unieke ervaring is voor zowel de bruidegom als voor mij. Het valt me wel op dat de bruidjes het zelf allemaal regelen voor de bruiloft, dit zijn vaak de dames die toch al onthaarden en dus ook voor de huwelijksnacht schoon en glad willen zijn.

De Mannen
Maar goed, de mannen: de laatste tijd ontvang ik meer en meer mannen in mijn salon, hier zijn natuurlijk ook allemaal voorbereidende handelingen aan vooraf gegaan en zijn de meeste mannen helemaal op de hoogte over de lengte van het haar en wat er te verwachten valt tijdens de behandeling. Dit is natuurlijk anders als het ‘lijdend voorwerp’ de a.s. bruidegom in deze, van niets weet en zelfs geblinddoekt voor mijn deur staat. Wat nu??

Dus, voor de mannen die de vrijgezellendagen organiseren, let op het volgende als je een vrijgezellendag wilt aanvullen met een waxbehandeling voor de bruidegom:

  1. hoe moeilijk het ook is om niet te verklappen wat er gaat gebeuren, probeer ervoor te zorgen dat de haartjes (met name van borst, buik, rug èn Brazilian gebied) op de juiste lengte van 1 cm is. Als de haartjes te lang zijn, lijdt de arme man onnodig pijn en de kans op uitslag en irritatie is groter.
  2. het is niet handig om voor een Full Body Wax te gaan als deze persoon nog nooit van zijn leven iets gewaxt heeft. Een Full Body Wax van een man duurt gemiddeld 3 uur. Iemand die nog nooit gewaxt heeft, en zich hier niet mentaal op heeft kunnen voorbereiden, zal dit zeker niet als aangenaam ervaren. Wil je dit de arme man aandoen? Ook moet je je afvragen wat de rest van het gezelschap gedurende deze tijd gaat doen: gaat iedereen op de behandelkamer staan meegenieten van een lange pijnlijke behandeling?
  3. Hou rekening met eventuele uitslag. Zeker als de man in kwestie nog nooit iets gewaxt heeft, is de kans op uitslag wat groter. De mannenhuid is nu eenmaal wat gevoeliger en de behandeling is toch redelijk heftig qua beleving bij de eerste keer. Als de bruiloft de volgende dag of twee dagen later gaat plaatsvinden, dan zou ik de waxbehandeling afraden, gewoon om te voorkomen dat er een vervelende situatie ontstaat op de bruiloft.
  4. Als het waxen het eerste evenement van de dag is, let er dan op dat er bij de volgende onderdelen van de vrijgezelllenfeest geen sprake is van zon of zout op de gewaxte lichaamsdelen, overmatig parfum op de gewaxte lichaamsdelen en latex kleding. Kik hier om te lezen “Wat Te Verwachten Na het Waxen??”. En Klik Hier om te lezen wat de beste zorg is na het waxen.

Advies
Persoonlijk zou ik adviseren om van het stukje waxen van de bruidegom geen lange behandeling te maken, de dag moet wel leuk blijven voor iedereen. Ik zorg na het waxen voor goede nabehandeling en adviseer nog over hoe de bruidegom zelf thuis zijn huid kan verzorgen.

Ik vind het zelf niet erg als een aantal (max 3) personen op de behandelkamer aanwezig zijn om de bruidegom moreel te ondersteunen en af te leiden van de pijn. De rest van het gezelschap zal buiten moeten wachten of kan gebruik maken ons High Tea arrangement.

Dus voor alle mannen die hun vriend, broer, neef, zoon en noem maar op willen verrassen met een waxbehandeling als onderdeel van hun vrijgezellenfeest zijn natuurlijk welkom bij mij.

Ik hoop je snel te zien.

Groetjes,

Angela
Jouw Bruid en Bruidegom Waxspecialiste

PS:
Laat jij voor de eerste keer een Bruid of Bruidegom Waxen door mij dan heb ik een
KORTING van 40%
voor hem of haar op een waxbehandeling naar jouw keuze. Om direct jouw 40% korting te ontvangen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.