Meteen naar de inhoud

Brazilian Wax / Gebruik Waxproducten Tijdens Zwangerschap: Vraagje

  • door

Harsen bij Zwangerschap Hoi,

Ik kreeg laats een mailtje van een dame die zwanger is en een brazilian wax wil laten doen tijdens haar zwangerschap.

Voordat zij zich liet waxen door mij had zij nog een vraag.

Haar vraag:

“Hoi Angela,

Ik ben momenteel 33 weken zwanger en wil graag een Brazilian Wax laten doen. Ik heb het nog nooit gedaan en vind het echt super spannend! Ik las op je site dat je de BW ook gewoon kan laten doen wanneer je zwanger bent.

Kunnen de waxproducten die jij gebruikt ook geen kwaad voor zwangere vrouwen?

Groetjes,
M”

Mijn antwoord:

“Beste M,

Dank je voor je mail. Ik kan me helemaal voorstellen dat je eerste brazilian wax al spannend is, en jij bent ook nog eens 33 weken zwanger!!

Ik heb in mijn praktijk meerdere zwangere dames door hun eerste brazilian wax heen geholpen. Ik ben zelf ook tijdens mijn zwangerschap geharst, ik spreek dan ook uit eigen ervaring, ik weet hoe het voelt!

De behandeling van zichzelf is goed te ondergaan, er zijn uiteraard wel een aantal momenten die wat spannender en gevoeliger zijn, maar daar help ik je met behulp van ademhalingsoefeningen doorheen.

Het voordeel van de hars die ik gebruik

Het voordeel van de hars die ik gebruik, is dat de hars enkel en alleen aan de haartjes hecht en niet aan de huid. Dit zorgt ervoor dat de irritatie op de huid veel minder is, ook is de pijnbeleving alleen een paar seconden en dan is het echt weg.

De producten zelf (voor– en nazorg en de hars) zijn absoluut niet gevaarlijk voor de baby of voor jou.

De brazilian wax is ook geen inwendige aangelegenheid, ik kom dus niet in de buurt van de baby. Het kan wel zijn dat de baby misschien reageert op de spanning die je zelf ervaart, maar dat is niet gevaarlijk.

Ik hoop dat dit een beetje je vraag beantwoord en je een zekerder gevoel geeft over de behandeling.

Met vriendelijke groet,

Angela Jasai”

PS

Laat jij je voor de eerste keer Harsen door mij dan heb ik een KORTING van 40% voor jou op een harsbehandeling naar jouw keuze. Om direct Jouw 40% korting te ontvangen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.