Meteen naar de inhoud

Brazilian Bikini Wax Soorten

  • door

Zoals je ondertussen weet, bestaan er veel verschillende soorten benamingen voor het ontharen van de schaamstreek. De meest ingeburgerde benaming voor het volledig ontharen van de schaamstreek is de Brazilian Wax en als je niet al het schaamhaar wilt laten verwijderen dan is dit vaak een Bikini Wax of Bikinilijn laten harsen.

Houdt er rekening mee dat verschillende salons voor dezelfde behandeling verschillende benamingen (kunnen) hebben. Ook al biedt een salon brazilian wax aan dan betekent dat nog niet dat zij alle mogelijkheden aanbieden. De meest gangbare soorten van ontharen van het schaamhaar bij de vrouw zijn:

Ontharen van het schaamhaar buiten de sliprand: gewoon
Harsen van het schaamhaar wat zich buiten de sliprand bevindt is de bikinilijn of bikini wax. Dit zijn ook meteen de meest gangbare namen.
Wanneer hier voor kiezen: Als je voor het eerst de bikinilijn laat waxen, of voor gewoon beheer en onderhoud.

Ontharen van het schaamhaar buiten de sliprand: smal
Zoals hierboven beschreven wordt het harsen van het schaamhaar wat zich buiten de sliprand bevindt de bikinilijn of bikini wax genoemd. De Bikinilijn heeft een aantal mogelijkheden qua breedte van de lijn die achterblijft. Als je een smaller lijn wenst dan is dat ook mogelijk.
Benamingen: G-String (Wax); Bikinilijn Smal; Bikini Wax NY Style; Brazilian String.
Wanneer hier voor kiezen: Als jouw slipje smaller is en je niet wilt dat je schaamhaar onder een smal slipje uitsteekt. Of als je nog schaamhaar wilt behouden, en meer het gebied wilt benadrukken.

Volledig ontharen van het schaamgebied
Al het schaamhaar weg. Ontharing van de schaamheuvel, schaamlippen, liezen en bilnaad.
Benamingen:
Brazilian Wax; Hollywood Wax; Full Brazilian; Full Monty; The Sphinx.
Wanneer hier voor kiezen:
Je wilt helemaal geen schaamhaar aan de voorkant, tussen je benen en aan de achterkant.

Let op: Je bent ten alle tijden in controle van jouw waxbehandeling. Laat de harsspecialiste duidelijk weten je wilt. Zij kan altijd harsen en ontharen naar jouw wensen.

Jouw harsspecialiste,

Angela

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.