Meteen naar de inhoud

Eerste Echte Gebruik Van De VolumeKorting in Angelsbeautyshop.nl

  • door

Afgelopen maandag was het zover! Angelsbeautyshop.nl had haar eerste verkoop waarbij er gebruikt werd gemaakt van de VolumeKorting op de gezichtsverzorgingsproducten.

Doorstart Angelsbeautyshop.nl

Lange tijd heeft Angelsbeautyshop.nl op haar kont gezeten qua ontwikkeling, en sporadisch was er een verkoop.

Sinds medio 2019 werk ik samen met de mannen van GICON. Samen met hen wil ik iets moois van Angelsbeautyshop.nl maken. Momenteel staat Angelsbeautyshop.nl nog in de steigers, maar de winkel is open tijdens de verbouwing.

Ik maak nu dus een doorstart met Angelsbeautyshop.nl.

Nouvital Producten Te Vinden Op Angelsbeautyshop.nl

Het eerste doel is om de volledige lijn van Nouvital Producten aan te bieden via Angelsbeautyshop.nl. Met het merk Nouvital werk ik al meer dan 10 jaar. Het heeft een hele goede prijs-/kwaliteitverhouding en de kwaliteit is over de jaren heen altijd stabiel gebleven.

Ik merkte (bij mijn laatste poging om Nouvital aan te bieden), dat mijn klanten het product altijd wisten te waarderen. Daarom is het de bedoeling om op den duur ALLE Nouvital Producten via Angelsbeautyshop.nl aan te bieden.

Nouvital Producten Te Koop Met Hoge Korting: VolumeKorting

Het is mij gelukt om de Nouvital Producten aan te kunnen bieden met hoge kortingen. Daar staat wel tegenover dat deze kortingen ingaan zodra je twee of drie stuks van een soort afneemt de zogenaamde VolumeKorting = Meer Korting bij Meer Afname.

Eerste Verkoop Nouvital Producten Met VolumeKorting

Afgelopen maandag (23 september) was het dan ineens zover!

Zonder enige echte moeite om Angelsbeautyshop.nl te promoten was er de eerste verkoop van een Nouvital product met VolumeKorting. Echt leuk! 🙂

Nouvital Azulen Cream met VolumeKorting

Het gaat om de Nouvital Azulen Cream 100 ml. De mevrouw die heeft bovenop de prijs een korting van 30% ontvangen om dat zij er drie in plaats van een kocht. Daarbij waren de verzendkosten € 0,00 omdat het totaalbedrag boven de € 45,00 uitkwam.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.