Meteen naar de inhoud

Bescherm Je Jeugdige Uitstraling Met Deze Anti Age Dagcreme

  • door
 Bescherm Je Jeugdige Uitstraling Met Deze Anti Age Dagcreme En Maak Gebruik Van De UitprobeerKorting

“Anti Age Dagcreme – Bescherm Je Jeugdige Uitstraling En Maak Gebruik Van De UitprobeerKorting”

Hoi,

Ik vind een groot nadeel van ouder worden dat je huid haar jeugdigheid langzaam inruilt voor een wat oudere, rimpeliger, doffe, harde huid.

Dat vind ik niet leuk!

Om je ouder wordende huid te helpen zo lang mogelijk (als het maar kan ;)) strakker en
elastisch te blijven, werk ik in mijn schoonheidspraktijk met de Anti Aging Dagcreme van
het merk Nouvital: De Nouvital Myoderm Day Cream.

De Nouvital Myoderm Day Cream is met name geschikt voor de rijpere huid. Als je al richting de 30 of ouder bent, (net als ik….ouder….snik.. :(,) is deze Anti Aging Dagcreme, echt een aanrader.

Hieronder een video waarin ik meer vertel over de Anti Aging Dagcreme Nouvital:

Werking

Maakt de huid glad en egaal, rimpels en lijntjes vervagen, het vochtgehalte van de huid neemt toe en de huid wordt beschermd tegen UV-straling.

Gebruik:

‘s Ochtends aanbrengen na het reinigen van de huid.

Anti Aging Dagcreme – Nouvital Myoderm Day Cream – 50 ml:

Door gebruik van deze crème krijgt de huid zichtbaar een zachter aanzien, toont jonger en stralender. Deze moderne anti-rimpelcrème ontspant de mimische huidspieren van het gelaat, waardoor rimpels en lijnen in het gelaat vervagen.

De werkstof daarbij is Argyreline, een polypeptide met een botulineachtige werking, opgebouwd uit lichaamseigen aminozuren. Naast een aantal huididentieke lipiden en een sterke moisturizer bevat de crème het natuurlijke zonnefilter titaandioxide.

Inhoud:

50 ml (Klik hier voor de 100 ml variant)

Achtergrondinformatie Rijpe Huid

Bij het ouder worden van de mens functioneren alle fysiologische processen steeds minder. Dit geldt dus ook voor onze huid. Deze wordt hierdoor dunner en droger.

Na het 27ste levensjaar neemt ook de productie van collageen en elastine gestaag af. Na de overgang wordt collageen zelfs niet meer aangemaakt.

Collageen en elastine zorgen voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. Tevens houdt dit vlechtwerk vocht vast, vandaar dat ook het vochtgehalte van de rijpere huid afneemt. Het resultaat is het ontstaan van fijne lijntjes en rimpels aan het huidoppervlak.

Om dit proces zo lang mogelijk af te remmen is het belangrijk om uitgebalanceerde producten te gebruiken die het collageen- en elastinetekort aanvullen en de huid optimaal hydrateren. Nouvital heeft hiervoor uitstekende producten met corrigerende en anti-age eigenschappen.

Reiniging:

Het reinigen van de rijpe huid is minsten zo belangrijk als het voeden. Omdat de rijpe huid steeds droger wordt, is het belangrijk om water-met-zeep te vermijden (te agressief voor de huid, en je huid droogt daardoor erg uit). Gebruik de Cleansing milk gevolgd door de Azuleen lotion.

Klik Hier om nu Jouw Anti Age Dagcreme te bestellen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.