Ervaringen Van Anderen

Klik Hier en Ontvang Direct Jouw 40% KORTING Op Een Harsbehandeling

Klik Hier en Ontvang Direct Jouw 40% KORTING Op Een Harsbehandeling

Klik Hier en Ontvang Direct Jouw 40% KORTING Op Een Harsbehandeling

Klik Hier en Ontvang Direct Jouw 40% KORTING Op Een Harsbehandeling

Klik Hier en Ontvang Direct Jouw 40% KORTING Op Een Harsbehandeling

Klik Hier en Ontvang Direct Jouw 40% KORTING Op Een Harsbehandeling

Lees Ook De Reviews Op Facebook

Klik op de afbeelding:
Angels Beauty op Facebook liken

23 reacties op “Ervaringen Van Anderen”

 1. Mijn naam is Garrie, ik ben een man, kwam voor boyzillian. Ik was vooraf erg zenuwachtig, slecht geslapen, beverig, maar toen ik uit de wachtkamer gehaald werd viel dat plotseling weg. Angela straalt iets kalmerends uit lijkt het wel. De behandeling is me goed bevallen, geen pijn. Beviel me beter als haar concurrent. Ik vind die stoppels na het scheren een doffe ellende, en al na één dag, dat hoef ik nooit meer.

 2. Vandaag voor het eerst hier geweest
  zag een beetje op tegen wax behandeling maar is 100% meegevallen
  werd gerustgesteld ook werd de tijd genomen de eerste keer
  Schone nette ruime
  Wil vaker gaan komen ik ben om
  Goede behandeling gehad

  Danny

 3. ik ben daniel uit belgie oost vlaanderen,ik lees hier
  deze getuigenissen en vind die toch zo goed
  wat jammer dat het voor mij zo ver is Angela anders
  werd ik direct klant bij u hier in Belgie slechte ervaring
  deed veel pijn .Was het toch maar dichter voor mij dju

 4. Hoi Angela.
  Nadat ik het scheren helemaal zat ben omdat het best wel tijdrovend is en er steeds toch nog haar achter blijft ben ik op internet gaan kijken om te gaan waxen. Ik kwam al snel op jou site terecht. Je kwam over als een positieve vrouw met ruime ervaring met waxen en vooral plezier in je werk.
  Vandaag voor mij de eerste keer de boyzilian laten doen en de pijn viel echt reuze mee en dat dan vooral door jou zeer professionele, vakkundige en zeer relaxte manier van werken. Het waxen van mijn benen was qua pijn gemener dan de boyzilian. Je wist mij bij binnenkomst al op mijn gemak te stellen en het leek echt al na heel even of we elkaar al jaren kenden. Heel de sfeer was echt perfect. Ook naast de boyzilian en de beide benen heb je ook het hele gebied onder de navel gedaan.
  Op je internet site had ik op jou aanraden de procedure(s) goed doorgelezen waardoor ik goed voorbereid was voor de behandelingen en wist wat er ging gebeuren. Echt top !
  Ik weet dan ook nu al zeker dat ik vaste klant bij je ga worden waardoor het scheren en andere manieren van ontharen verleden tijd zijn voor mij. Ook met de zeer aantrekkelijke scherpe prijzen en kortingen die bij jou mogelijk zijn. Echt TOP !
  Dus mannen, als je dit leest, ben je dus op zoek naar dan ben je hier echt aan het juiste adres. Ben je de, helaas, taboes over lekker glad zijn ook zat. Twijfel dan niet langer en ga er voor. Angela is echt een topper 1e klas en ik ben dan ook helemaal verkocht.
  Angela, bedankt voor de behandelingen en tot over een week of zes.
  Goede zaken verder,
  Guus.

  1. Beste Guus,

   Dank je wel voor je uitgebreide review!! Ik ben blij dat het waxen je zo goed is bevallen en tot binnenkort weer!

   groetjes,

   Angela

 5. Hi Angela,

  Mijn eerste keer een boyzilian viel erg mee! Ik ben via Google op jullie site terechtgekomen die mij direct aansprak. Je bent professioneel, erg vakkundig en weet mensen op hun gemak te stellen met jouw persoonlijkheid. Kortom een compliment voor de behandeling (boyzilian, buik en oksels) en wijze van nazorg.

  You got yourself a new regular 🙂

  Groet, Stan

 6. Vandaag voor de eerste keer bij Angelsbeauty geweest. Ik had van diverse salons de reacties gelezen en Angelsbeauty kwam er voor mij zeer vakkundig uit. En terecht! Prettige sfeer. Zeer vakbekwaam. Angela is een aardige vrouw waarbij ik mij direct op mijn gemak voelde. Dus voor nu en nogmaals!

 7. Ik vind je als mens prettig. Je bent erg open en vriendelijk. Ik voel niet veel van het harsen. Voor mensen die twijfelen; gewoon doen!

 8. Angela, vandaag mijn eerste behandeling bij jou gehad. Ik voelde me meteen op mijn gemak en je bent super professioneel! Ik ben verkocht! Tuurlijk is het gevoelig, maar met jouw begeleiding en doortastende houding viel het me reuze mee.

  Tot de volgende keer.

 9. Hoi Angela,

  1 woord.. GEWELDIG!
  Aan meerdere salons een bezoek gebracht maar bij jou is toch echt het meest fijne en minder pijnlijke bezoek geweest..

  Zeker tot de volgende keer..

  Gr uit Maastricht

 10. Net de afspraak gemaakt voor inmiddels weer de 3e keer. Het is verslavend. Zodra de haartjes terugkomen wil ik altijd een afspraak maken. Eerste keer was het nog even gevoelig maar de afgelopen keer helemaal niet.
  Angela, wat ben ik blij met je!!

 11. Met veel tegenzin, maar om toch goed voor de dag te komen voor een date en aankomende vakantie heb ik de afspraak gemaakt. Mijn eerdere ervaringen bij andere studio’s waren niet positief en ik zag er erg tegenop.

  Maar wat is dit meegevallen! Een klein beetje pijnlijk op de gevoelige delen, verder ging het zo snel (20 min) en dus bijna pijnloos. Tot heel snel voor de volgende Brazilian! Dank je wel Angela, je bent echt goed!

 12. Ik ben erg blij na boyzilian. Het was mijn eerste keer, maar zeker niet de slechte. Angela is echt heel goed in dat wat ze doet. Het was niet eens zo pijnlijk, hoe ik hoorde en las over. Tot slot is het de vierde dag, maar toch ik heb en kan genieten van mijn zachte huid. Nooit scheren en ontharen cremes! Harsen is de beste oplossing om uw huid zacht en zonder haren te houden.

  Echt blij en dankbaar voor het behandeling, Angela!

  Groetjes,
  Mindy, Den Haag

 13. Geweldig, altijd de juiste tips ontvangen.
  Zodra ik zelf weer kan autorijden, kom ik weer jouw kant op.
  Ga zo door.
  Jouw harssalon, is in mijn ogen de bete, due ik tot nu toe hebt bezocht, en dat zijn er al hel wat geweest. Jij gebruikt in mijn ogen het beste wax.
  Ga zo door.
  Groetjes
  Corry

 14. Hahahaha, hai Angela,

  Ja dat was nog al een ervaring. De allereerste keer. Eerlijk, ik was echt op zoek naar een methode waar ik geen verstopte haarzakjes of allergische reaktie aan overhield. Ik had een beetje van alles geprobeerd, scheren, epilator, ontharingscreme, met de draad en ook nog zelf waxen. Mmmaaar dankzij mijn zusje kwam ik bij jou terecht.
  En mijn ervaring is eerder een opluchting omdat ik eindelijk wat heb gevonden waar ik geen jeuk of een horde puisjes aan heb over gehouden. Je hebt me absoluut geholpen. ik wordt gewoon vrolijk als ik een afspraak bij je heb staan. De allereerste keer wist ik niet wat ik kon verwachten, want ik had het nog niet eerder laten doen.
  Maar na een sessie van in en uitademen was het wauwwww wat voeld dat goed aan hahahahahaa. Ik ben blij dat ik hieraan begonnen ben. Tot nu toe heb ik geen spijt. Dus zet ‘m op Angela. You’r doing it with care and that makes it comfie.
  Ja en dan krijg je een een man aan de telefoon die voor jouw een afspraak gaat maken hahahahaahaha. Geschrokken ben ik niet hoor, eerder verfrissend dat jullie in goed teamverband samenwerken. Ook leuk dat hij samen meedenkt en dat jullie met waanzinnige aanbiedungen komen. Het doet mij in elk geval goed.
  Keep up the good work my dear and i will keep on smilling.

 15. 7 uur, de wekker gaat. Hup eruit koffiemachine aan en even een snelle check in de spiegel…de nachtrust heeft me goed gedaan. Kijk ik een stukje lager en dan zie ik dat mijn fobie zich weer een weg door mijn huid heeft gevonden. Haartjes!!!! Pak mijn telefoon en sms mijn haarverwijderengel of ze nog een gaatje heeft vanavond. Ik zie haar lachen als ze de sms leest. Elke keer als ik op de behaneltafel lig kijkt ze eerst naar mijn brazilian streek, dan naar mij…ik zeg, “Zijn echt lang hè” ;-). We kletsen over het werk, de workouts die we doen, de geplande vakanties of het weekend dat weer voor de boeg staat. De tijd vliegt voorbij en mijn haartjes zijn weer herenigd met de waxstrips. Ik dank haar voor het goede werk en het gezellige gesprek. “Wil je een afspraak?” vraagt ze. Ik zeg “ik sms wel als ik kan”…zei groet mij aan de deur, “tot over twee weken” roept ze.

 16. Hallo Angela,
  ik ben ook heel benieuwd naar de verhalen van anderen.
  Van jou kreeg namelijk een korting van 40% bij het maken van mijn eerste behandeling, maar die heb ik na lang dubben ‘zomaar’ laten verlopen. Gewoon omdat ik niet durf!
  Een vriendin van mij heeft me nog geprobeerd over te halen, maar zij heeft ook geen wax-ervaring, dus haar mening telde voor mij niet zo zwaar. ; )
  Misschien tot ooit,
  groetjes Evelyn

 17. Hallo Angela,

  Ik was al tijden op zoek naar iemand die mij kon helpen met waxen ( bikinilijn) ook zocht ik iemand waar ik mij prettig en op mijn gemak bij voelde. Dit was heel erg cruciaal voor mij. Doormiddel van Google ben ik op je website terecht gekomen. Op een of andere manier sprak jij mij wel aan en had ik er een vertrouwd gevoel bij.
  Voor mijn eerste afspraak was ik best een beetje nerveus, wat te verwachten en je ligt daar toch een beetje kwetsbaar. Qua pijn had ik geen problemen dus dat zat wel goed. Hoe ik binnen kwam was ik eigenlijk bijna gelijk op mijn gemak en heb je me zeer efficiënt van mijn beharing verholpen:) gewoon super!
  Tjaah ik kan niet zeggen dat ik er gewoon heel blij mee ben en op mijn gemak bij je voel. Dit heb ik natuurlijk heel goed doorgegeven aan mijn naasten en die maken inmiddels ook gebruik van jou diensten.
  Thnx voor de goede zorg:)

 18. Wat leuk een verhaal te schrijven over mijn ervaringen bij Angela Beaty.
  De eerste keer bellen voor een afspraak kreeg ik je man aan de bel, die mij vertelde dat ik op de website kon kijken hoe Angela hem waxt en hij was op vele dingen goed op de hoogte. Uiteraard was Ik inderdaad verbaast omdat je dit helemaal niet veel hoort, mijn man zou er niet aan moeten denken om zich te laten waxen, ha ha. Ik zie hem al liggen op de tafel bij Angela. Mijn man vraagt weleens doet dat geen zeer dat waxen en ik zei neen, zeker niét waar ik nu mijn benen laten waxen bij Angela dus, want die werkt snel en gebruikt de juiste wax en het doet geen pijn. ik moet zeggen ik heb weleens elders mijn benen laten waxen, en dat deed zo zeer dat ik een paar dagen hele rode benen had. Ik ben erg gelukkig met Angela, bovendien al bel ik op het laaste moment, ze probeert altijd een plekje te vinden om mij te helpen. Ze heeft tevens een luisterend oor, ze vraagt diverse dingen en is vol aandachtig aan het werk en luisterend en vraagt gelijk aan mij hoe alles gaat. Ik vind dit zeer prettig, ze is er altijd bij met haar hoofd.
  De eerste keer dat ik kwam, was voor mij helemaal spannend want ik moest al naar Rotterdam rijden en dan denk je al gauw oh je, waar ik kom ik terecht en dan wordt je ontvangen door haar man en dat is dan even vreemd, maar nadat ik heb gesproken en hij weet waarover hij praat, dan voel je gewoon thuis. Ik geloof als ik een salon zou hebben, en ook hét wax programma zou aanbieden, dat ik bij Angela in de leer zou gaan, want zij is mijn ogen de enige die heel goed kan waxen, maar uiteraard heb ik dit niet en heb er ook niet voor gestudeerd. Je zou eigenlijk een wedstrijd moeten uitschrijven onder diverse dames die kunnen waxen en aanvoelen of zij net zo goed zijn als Angela. Ik zou zeggen Angela, ga zo door want je bent gewoon de beste een echte toppertje. Groetjes uit Puttershoek van Corry

 19. Ik heb mijn wenkbrauwen laten doen. Deze zijn voor een deel geharst wat een ervaring was wist niet dat het kon. Angela heeft van 2 borstels een paar mooi gevormde wenkbrauwen gemaakt waardoor mijn gezicht er weer vrouwelijk en vrolijk uit.

 20. Hoi Angela,

  Afgelopen vrijdag ben ik samen met mijn vriendin geweest om 19.30. Ik wilde je nog even laten weten ivm mijn Roaccutane dat het allemaal goed is gegaan heb nergens last van gehad nog geen rood bultje!!! Geen branderigheid helemaal niets dus ben helemaal HAPPY..!! Ik zou nog even contact met je opnemen wat ik bij mijn volgende afspraak zou laten doen op 1 juni om 19.30. Ik wil toch alleen de bikini-lijn volgende keer iets verder waxen, maar een brazilian-wax durf ik denk ik nog niet aan gezien we dan gevoeligere plekjes passeren dan bij alleen de bikini-lijn en ik zou graag mijn bovenbenen willen doen (gezien dit met harsstrips gaat misschien eerst proberen ivm mijn medicijn gebruik). Volgens mij had je een uurtje ingepland vandaar dat ik het even doorgeef, mijn vriendin kwam voor de Brazilian-wax en ik dan bikini-lijn en bovenbenen.

  Zou je mij alsjeblieft een bevestiging kunnen geven wanneer je dit mailtje behandelt hebt?

  Alvast bedankt en tot 1 juni….

  Gr,

  Bernice de Haan

  Ps: mijn vriendin en ik hebben onze behandeling bijzonder goed ervaren voornamelijk dankzij jou.

 21. Ik kom gemiddeld een keer in de maand bij Angela, voor het harsen van mijn wenkbrauwen, dan wel voor een uitgebreide gezichtsbehandeling. De reden dat ik steeds terugkom, is de enerzijds de prettige zorg en aandacht die aan mij als klant wordt besteed en anderzijds de heerlijke producten waarmee gewerkt wordt. Ook Angela’s gezichts- en schoudermassages zijn het einde! En last but not least; mijn huid knapt er enorm van op en blijft mooi!

  Groet,

  Tanja

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.