Electromagnetische pulsen en radiofrequentie

Maak je spieren sterker, laat ze groeien en verbrand vet terwijl je ontspannen achterover ligt. EmSculpt by LaSculpt maakt gebruik van electromagnetische pulsen en radiofrequentie om je spieren maximaal aan te spannen waardoor je spiermassa toeneemt. Een behandeling duurt 30 minuten, het is mogelijk 2 verschillende lichaamsdelen achterelkaar te behandelen.

wat doet EmSculpt by lasculpt?

Emsculpt is een zogenaamde bodysculpting techniek die door middel van elektromagnetische energie pulsen samentrekkingen van de spieren opwekt terwijl je ontspannen achterover ligt.
Door de hoge frequentie van de pulsen worden ontelbare spiersamentrekkingen gecreëerd die je spierweefsel vele malen meer activeren dan je met sport of lichaamsbeweging zou kunnen bereiken.
Het zorgt voor afname van je vetweefsel en toename van je spiermassa met een strakker, meer afgetekend lichaam als resultaat.
Emsculpt werkt het beste als je een BMI hebt onder de 25.
De resultaten zijn blijvend wanneer je daarnaast voldoende beweegt en gezond eet. Het wordt ook vaak gebruikt om na een zwangerschap je oude lichaam weer terug te krijgen. 

Behandeling

Een Emsculpt behandeling kan uitgevoerd worden op de buik, bovenbenen, billen, bovenarmen.. De behandeling duurt 30min en de prijs per behandeling 99 euro. Je mag 2 tot 3x per week een Emsculpt behandeling ondergaan. 

 

Omdat je vaak meerdere behandelingen nodig hebt om het gewenste resultaat te bereiken, bieden we ook de mogelijkheid tot strippenkaarten voor meerdere behandelingen.

Daarnaast is uit onze ervaring gebleken dat het resultaat nog mooier en sneller verwacht kan worden als je in 1 sessie meerdere bodysculpting behandelingen combineert. Voorafgaand aan zo’n sessie bepalen we samen welke behandelingen het beste bij je wensen passen. Onderstaand heb je de diverse keuzes

Prijzen EmSculpt by LaSculpt

Pakketten voor 1 BehandelinG

PakKeten VOOR 5 Behandelingen

PakKeTten Voor 10 Behandelingen

Bekijk onze prijzen