Het bevriezen van vet

Cryolipolyse staat voor het bevriezen van vet. Door de vetcellen op je lichaam te bevriezen gaan deze kapot en worden ze door het lichaam afgevoerd waardoor je dus plaatselijk laagjes onderhuids vet kunt laten verdwijnen. Perfect voor het sculpten van je lichaam op die moeilijk weg te trainen plekjes.
Het eerste resultaat van cryolipolyse zie je zo’n 6 tot 8 weken na de behandeling, en het beste resultaat is te bereiken na 2 of 3 behandelingen op hetzelfde lichaamsgebied.
Een behandeling duurt maximaal 45 minuten en het is mogelijk maximaal 2 verschillende lichaamsgebieden achter elkaar te plannen.

Afname vetweefsel

Cryolipolyse is een methode om vetcellen in je lichaam af te breken door ze bloot te stellen aan kou. Het principe is gebaseerd op gecontroleerde koeling van bepaalde lichaamsdelen, en zorgt voor vermindering van vetophopingen en verbetering van je lichaamscontouren. De behandeling is pijnloos en veroorzaakt geen schade aan ander omliggend weefsel.
Er wordt soms wel tot 25% afname van het vetweefsel geconstateerd. Ideaal voor die gebieden die moeilijk te trainen zijn. Cryolipolyse, ook wel coolsculpting genaamd, is voor zover bekend een veilige, niet-invasieve en effectieve manier om vetcellen kwijt te raken – mits goed uitgevoerd.
Natuurlijk zijn wij hiervoor opgeleid en gecertificeerd om deze behandeling te mogen uitvoeren. 

Prijzen behandelingen

Een cryolipolyse behandeling kan uitgevoerd worden op de rug, buik, bovenbenen, lovehandles, bovenarmen en de onderkin. De behandeling duurt 45min en de prijs per behandeling 149 euro.

Omdat je vaak meerdere behandelingen nodig hebt om het gewenste resultaat te bereiken, bieden we ook de mogelijkheid tot strippenkaarten voor meerdere behandelingen.

Daarnaast is uit onze ervaring gebleken dat het resultaat nog mooier en sneller verwacht kan worden als je in 1 sessie meerdere bodysculpting behandelingen combineert. Voorafgaand aan zo’n sessie bepalen we samen welke behandelingen het beste bij je wensen passen. Onderstaand heb je de diverse keuzes

Pakketten Cryolipolyse

Prijzen Cryolipolyse

Bekijk onze prijzen