Brazilian Waxing

Brazilian wax & Hollywood wax

Voel je schoon en voel je zelfverzekerd. Waxen is voor ons dagelijks werk. We houden rekening met jouw lichaams- en huidtype en zorgen ervoor dat je met een goed gevoel en zo’n min mogelijke pijnervaring weer onze salon verlaat. Uit ons ruime assortiment kwaliteits harsen en waxen kiezen we degene die het beste bij jou past.

Brazilian wax is de naam voor het waxen van alle haren in je schaamstreek. Kies je voor: Full Brazilian wax: dan is ook echt alles weg.

Bij een Hollywood Wax behandeling wordt de gehele schaamstreek gewaxed. Vanaf de voorkant van de venusheuvel helemaal naar de achterkant wordt de schaamstreek onthaard. Ook de haartjes tussen de billen worden meegenomen.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op of zoek je antwoord in de FAQ’s.

Ga je voor een eerste Brazilian of Hollywood wax bij Angels beauty?

Dan bieden we je een speciale introductiekorting van maar liefst 40%! Je betaalt dan geen € 62,99 maar € 37,79 voor je eerste brazilian wax met harde wax!

Pijnloos ontharen? Dan is laser ontharen iets voor jou!

Bij laserontharing wordt er gebruik gemaakt van licht dat omgezet wordt in warmte. Dit zorgt ervoor dat haarzakjes vernietigd worden en de haren niet meer teruggroeien. Door de lichtintensiteit en de frequentie van een laser kun je ook dieper gelegen haarzakjes bereiken zodat je nog meer haartjes in één behandeling kunt verwijderen. 

Alle haargroei op je lichaam zijn met laser te ontharen. Kijk op de prijslijst voor de kosten per te behandelen zone.

Harsen, ons dagelijks werk

Harsen is voor ons dagelijks werk en een veelgevraagde behandelwijze. Toch wordt er tijdens de meeste opleidingen maar nauwelijks aandacht aan geschonken. Wij vinden kennis van zaken echter erg belangrijk en hebben onze behandelingen en technieken door het volgen van talloze cursussen en workshops over de hele wereld geperfectioneerd. Angela, eigenaar en oprichtster van Angels Beauty, geeft haar kennis inmiddels ook door aan andere schoonheidsspecialisten dmv haar cursusprogramma.

Next level waxing

Harsen en waxen zijn er in alle soorten en maten. Hot wax, koude was, Brazilian, Hard wax, filmhars, strips, zuivere natuurproducten. Na analyse van je huid kiezen wij de soort die het beste bij je past. Uiteraard gebruiken wij uitsluitend de beste kwaliteitsproducten. 

Bekijk onze prijzen

PRIJZEN Waxen Dames

PRIJZEN Waxen Heren