Meteen naar de inhoud

Welkom Terug In Mijn Brazilian Wax Salon!

  • door

Hoi,

Het is even een poosje stil geweest… Mijn salon moest ik vanwege de overheidsmaatregelen tegen Corona vanaf half maart verplicht sluiten en dat was heel gek.

Het Was Onwerkelijk

Ineens was mijn agenda nagenoeg leeg en waren mijn dagen niet gepland. Dat was even wennen moet ik zeggen. Voor iemand die altijd gewerkt heeft en altijd een planning had, is een zee van tijd toch ineens iets onwerkelijks. Waar ik eerst even niet wist waar ik het zoeken moest, ontwikkelde ik een soort schema (van met name slapen, koken, eten en dat iedere dag weer opnieuw, met af en toe een sport-opleving en bewust-eten momentje) en zo waren die zes weken ineens voorbij.

Dank Je Wel!!

welkom terug bij Angels Beauty Brazilian Wax Salon in Rotterdam

In de beginperiode toen ik dacht dat het niet goed ging komen, en dat ik het financieel niet zou gaan redden, ben ik aangenaam verrast door verschillende lieve berichtjes van meedenkende en meelevende klanten. Ik ben erg dankbaar voor alle aangeboden hulp en lieve berichtjes.

Ik Mag Weer Werken

Sinds 11 mei mag ik weer werken!! En dat heb ik ook geweten. Het is weer lekker druk, en ik ben superblij dat ik iedereen weer mag verwelkomen in mijn salon. Welcome Back Everyone!

Voorzorgsmaatregelen Vanwege Het Corona Virus

Na deze lange intro en update bericht na deze gekke periode, nu terug naar de orde van de dag. Ik mag dus weer werken, weliswaar met een aantal voorzorgsmaatregelen.

De regels om bij mij een behandeling te kunnen ondergaan met in achtneming van de Corona-maatregelen:

  • We mogen niet handen schudden of knuffelen, begroeten en afscheid nemen is met een afstand.
  • Ik heb zeep en warm water en schone handdoekjes of papier om bij binnenkomst je handen te reinigen; ik werk zelf met handschoenen aan zoals je gewend bent van me.
  • Ik doe zelf geen mondkapjes op, maar als je je er zelf prettiger bij voelt en de behandeling het uiteraard toelaat, is het prima om een mondkapje op te hebben.
  • als je ziek, snotterig en hoesterig bent en/of koorts hebt of in je gezin iemand ziek is, maak dan alsjeblieft een nieuwe afspraak.

Het zijn dezelfde regels die het RIVM aan iedereen oplegt, ik zorg ervoor dat alle ruimtes voor en na elke afspraak gereinigd zijn zodat we allemaal veilig de behandelingen kunnen door komen.

Abonnementen en 3 Halen 2 Betalen – Actie

Voor de mensen die een abonnement hebben, de abonnementsbedragen zullen vanaf eind mei weer geïncasseerd worden. Voor iedereen die gebruik heeft gemaakt van de 3 Halen 2 Betalen actie, mijn dank is groot, de kaartjes zijn geldig tot en met april 2021. Genoeg tijd dus om alle behandelingen te gebruiken! 

Ik zie ernaar uit om je weer te mogen verwelkomen en alle onstuimig gegroeide haren weer te temmen en in het gareel te krijgen, tot gauw! 

Voor een afspraak: Klik Hier

Groetjes,

Angela

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.