Meteen naar de inhoud

Wel Of Niet BoyZilian Weer Laten Doen?

  • door
Boyzilian Wax Wel Of Niet Doen?

Laatst kreeg ik van een klant een vraag of hij wel of niet opnieuw een BoyZilian moest laten doen en stelde dan ook een aantal vragen en legde zijn overwegingen uit:

Zijn Vragen:


“Hoi Angela,
Geregeld krijg ik mails van je, en iedere keer sta ik weer voor de vraag wat ik nu moet gaan doen. Aan de ene kant denk ik er over om me af te melden voor je mails, omdat ik eigenlijk niet meer wil waxen, maar aan de andere kant zijn er ook dingen die ik me af vraag, die het voor mij misschien toch interessant maken om wel weer eens langs te komen.

Ik heb besloten om je een mailtje terug te sturen en te kijken hoe de vork in de steel zit. Aan de hand daarvan kan ik denk ik een goede keuze maken.

Laat ik beginnen met het feit dat ik in het verleden 2 keer langs geweest ben voor een Brazilian wax. Mijn vrouw vind dat erg mooi, dus doe ik dat graag. Normaal doe ik dat altijd met een scheermesje, maar omdat ik daar 2 keer per week mee aan de gang was, ben ik toen bij je langs geweest. De redenen dat ik niet meer terug ben geweest zijn de volgende:

1 De kosten waren voor mij veel te hoog. Dit komt mede door mijn eigen financiële situatie, maar ook de kosten in vergelijking tot scheren.

2 De haren moeten een minimale lengte hebben, waardoor ik langer met haartjes rondliep, dan dat het mooi glad was.

3 Ondanks dat je me verteld had dat het jouw niets uit maakte, voelde ik me toch een beetje opgelaten door de erecties die ik best vaak kreeg.

Nu heb ik dus twijfel of ik het nog eens moet proberen. Ik heb rondgezocht om alle drie de problemen op te lossen maar ik kom daar niet uit. Ik heb wel wat goedkopere adressen gevonden, maar durfde er eigenlijk nooit heen.

Het kwam een beetje raar op me over, en ik moet ook zeggen dat ik ze voornamelijk vond tussen erotiek advertenties. Verder zijn er zat studio’s die waxen, maar ze weigeren allemaal mannen, wat ik eigenlijk wel vreemd vind.

Ik heb ook iemand gevonden die enthousiast was over 1 of andere Sugar methode, wat minder pijnlijk is, en een beter resultaat levert. Weet jij daar iets vanaf? Voor de erecties heb ik niet echt een passende oplossing kunnen vinden.

De reden dat ik nu toch twijfel is met name omdat ik eigenlijk ook mijn borst en buik zou willen laten behandelen. Ik heb daar helemaal niet zoveel haar, maar ik vind het niet echt mooi. Daar komt bij dat mijn borsthaar al grijs begint te worden, haha. Dat ziet er echt gek uit.

Stel dat ik het toch weer wil proberen, wat kost het dan om een brazilian wax, en mijn borst en buik haar te laten doen? En alleen mijn buik en borst?

Groet,
D.”

Mijn antwoord:

Hoi D.,

Dank je voor je uitgebreide uiteenzetting van je gedachten over waxen. Ik hoop dat ik je een goed antwoord zal kunnen geven.

De Prijs

1. De prijs kan inderdaad een drempel zijn. Nu hebben wij zelf verschillende kortingenprogramma’s op de site waardoor de kosten een flink stuk kunnen dalen afhankelijk van je wensen en mogelijkheden. Misschien helpt dat al iets.

Geen Man Welkom

2. Ik weet dat er veel salons zijn die principieel geen mannen ontharen, vanwege verschillende redenen (ongemakkelijk gevoel in de salon, vervelende situaties die kunnen ontstaan, als enige vrouw in de salon zijn etc) dat is hun keuze, op zich niets mis mee.

Ik heb ook genoeg rare voorstellen en gesprekken gehad met mannen die denken dat harsen ook andere diensten inhouden die ik niet doe. En sommige salons hebben gewoon geen trek in dat soort gesprekken.

Sugar Wax

3. Sugaring of Sugar wax is niet minder pijnlijk en ook niet effectiever. Ik spreek hier uit eigen ervaring. Sugar wax is eigenlijk caramel waarmee geharst wordt, en als je erover nadenkt: hoe je het haartje ook verwijdert, een haartje vanaf de wortel uit de huid trekken doet gewoon pijn.

Omdat de methode over het algemeen omgekeerd is ten opzichte van normaal waxen (bij sugaring verwijder je meestal de haartjes met de haargroei richting mee, en dat is nooit in 1 keer kaal, dus dan moet het nog een keer gebeuren), is de behandeling ook langdradiger.

Langer Met Haartjes Dan Zonder

4. Dat je langer met haartjes rondloopt dan dat je glad bent, heeft ook te maken met de frequentie waarmee je bent komen harsen, naarmate je langer blijft harsen en tussendoor niet meer scheert, zul je merken dat de haartjes zachter worden, minder worden en uiteindelijk ook kale plekken komen.

Daarnaast gaan de haartjes langzamer groeien en hoeven de haartjes op een gegeven moment niet meer 1cm lang te zijn om het beste resultaat te behalen (denk aan een vrouwen bovenlip, dat haar is nooit 1 cm maar omdat het fijne haartjes zijn kunnen ze perfect geharst worden ook bij een kortere lengte).

Erecties

5. De erecties, daar kan ik niets aan doen. Als het er is, dan is het zo, ik maak het vaak genoeg mee.

De prijzen:
Brazilian Mannen € 53,99
Buik € 27,99
Borst € 27,99

Ik hoor graag van je,

Mvg,

Angela Jasai

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.