Meteen naar de inhoud

Brazilian Wax Rotterdam: Bestaat Dat?

  • door

Brazilian Wax Rotterdam: Bestaat Dat?Brazilian Wax Rotterdam? Huh? Is een Brazilian Wax Rotterdam anders dan een Brazilian Wax Amsterdam of Brazilian Wax Den Haag?

Dat klinkt net als een product van een menu-kaart. “Mag ik een Brazilian Wax Rotterdam alstublieft?” ;).

Verschil in kwaliteit bij een Brazilian Wax?

Volgens mij zou er niet per streek een verschil in kwaliteit zijn voor een Brazilian Wax. Het zou toch raar zijn als een Brazilian Wax in Rotterdam beter (of slechter) is dan een Brazilian Wax in Utrecht en het dan ook maar meteen een naam voor een soort te geven: Brazilian Wax Rotterdam.

Kwaliteit Waxbehandeling Wordt Bepaald Door Degene Die Het Doet

De kwaliteit van een waxbehandeling wordt niet bepaalt door de streek waar het wordt gedaan maar door degene die de waxbehandeling doet: de Waxspecialist sterker nog de Brazilian Waxspecialist.

Natuurlijk heeft het gebruik van materiaal en kwaliteit van het materiaal invloed op de kwaliteit van een Brazilian Wax. MAAR het verschil wordt toch echt gemaakt door de specialist. Ik durf zelfs te beweren dat een goede specialist met middelmatige materiaal tot uitstekende resultaten kan komen, maar een middelmatige specialist kan met uitstekend materiaal niet altijd tot goede resultaten komen.

Wel heeft de streek invloed op het toepassen van de waxtechniek (hoe doe je het?) gebruik van het materiaal (Met welke wax, wax je? waar breng je het mee aan? Waar verwijder je de wax mee?).

Waar de streek ook invloed op een Brazilian Wax heeft is de cultuur en dichtheid van Brazilian Wax Salons (of er genoeg wordt aangeboden).

Cultuur Van Invloed Op Een Brazilian Wax

Ik weet dat cultuur wel invloed heeft op het wel of niet toepassen van een Brazilian Wax. Zo is het in Europa zo dat hoe zuidelijker je gaat schoonheidsverzorging in het algemeen en ontharen specifiek meer normaal is. Nederlanders en Duitsers zijn bevolkingsgroepen die op schoonheidsverzorging en ontharen nog een beetje achterlopen.

Nog meer voorbeelden:

  • Bij moslims is het gebruikelijk dat zowel mannen als vrouwen hun schaamhaar om de veertig dagen verwijderen. Dit met het oog op reinheid, zodat er geen geuren of ‘lichaamssappen’ in blijven hangen.
  • In Japan rust op het tonen van schaamhaar een taboe. Het was tot voor kort zelfs verboden. Maar het is juist daar dat er ook ‘schaamhaarpruikjes’ worden verkocht, omdat Aziatische vrouwen van nature niet behept zijn met een flinke bos. Zelfs schaamhaartransplantaties zijn daar in zwang.
  • Onder mannen raakt het verwijderen van schaamhaar ook steeds populairder. Een van de redenen: ‘Door het bos te verwijderen, lijkt de boom groter’.

Dichtheid van Brazilian Wax Salons

Ik kan me voorstellen dat een Brazilian Wax in Rotterdam laten doen je sneller een waxsalon hebt die jou goed kan helpen dan bijvoorbeeld in Sexbierum.

Brazilian Wax Rotterdam: Bestaat Dat?

Terug naar mijn vraag: bestaat een Brazilian Wax Rotterdam? Nou volgens mij niet hoor. Je kunt in Rotterdam op steeds meer en meer plaatsen terecht voor een Brazilian Wax, dat wel. Maar om nou meteen te zeggen dat een Brazilian Wax Rotterdam nu zoveel anders is dan een Brazilian Wax wat in een andere stad wordt gedaan gaat mij te ver.

Wil jij een keertje een Brazilian Wax bij mij proberen maar dan dat met een kennismakingskorting van 40% Korting? Klik Hier

Tot binnenkort.

Groetjes,

Angela

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.