Meteen naar de inhoud

Brazilian Wax-, Laser Ontharen- en Harsafspraken > Strenger Beleid <

  • door

Het jaar 2020 gaat volgens mij de boeken is als het meest onvoorspelbare jaar ooit. Met alle coronamaatregelen, de onzekerheid of ik wel of niet mag blijven werken, en natuurlijk de grote restricties vanuit de overheid opgelegd om maar zoveel mogelijk nieuwe besmettingen te voorkomen.

Iedereen heeft in mindere of meerdere mate de gevolgen van Corona ondervonden en voorlopig lijkt het nog niet echt heel veel anders te worden. 

Zo Goed Mogelijk Naleven Van De RIVM Regels

Ik had al eerder aangegeven dat ik de regels van het RIVM zo goed mogelijk naleef zodat iedereen die naar de waxsalon komt ook weer veilig en Corona-vrij verder kan met zijn of haar leven. Ook in lijn met de richtlijnen van het RIVM kan ik je helaas niet ontvangen als je verkoudheidsklachten hebt of thuis woont met een corona positief geteste huisgenoot of gezinslid. 

Nu waardeer ik zeker wel de berichten van iedereen die mij laten weten dat ze niet kunnen komen naar hun afspraak om bovenstaande redenen. Alleen moet ik mijn redelijk flexibele regels nu wat strenger maken. In mijn annuleringsbeleid staat dat kosteloos annuleren tot 48 uur aan de afspraak mogelijk is. Dan kan het zelfs nog via de website zelf of via het bevestigingsmailtje van de gemaakte afspraak. 

Brazilian Wax-, Laser Ontharen- en Harsafspraken > Strenger Beleid <

Bij annulering binnen 24 uur moet de melding via mij gaan. Annuleren via de website of het bevestigingsemailtje is dan niet meer mogelijk. 

Kosteloos Annuleren: 24 uur Van Te Voren Of Eerder Annuleren Direct Bij Mij

Het stukje kosteloos annuleren tot 48 uur vooraf aan de afspraak houdt automatisch in dat als je binnen 48 uur annuleert, er kosten in rekening gebracht worden. Nu wil ik gezien de huidige tijd en de maatregelen best soepel zijn en meedenken voor wat werkbaar is voor iedereen (dus ook voor mij). Het annuleringsbeleid van mijn waxsalon met ingang van nu: annuleren van de afspraak, om wat voor reden dan ook, ook corona gerelateerde redenen, binnen 24 uur worden volledig in rekening gebracht. 

Ik ben nooit heel streng in mijn annuleringsbeleid geweest, en ik was tijden eerlijk gezegd al blij als ik enigszins op tijd te horen kreeg of iemand het niet zou gaan redden om op de afspraak te komen. Al dan niet met de belofte dat er later een nieuwe afspraak gepland zou gaan worden.

Helaas zie ik de laatste maanden steeds meer en vaker dat mijn volle agenda in de ochtend halverwege de dag ineens leeg gaat omdat afspraken op het laatste moment geannuleerd worden.

Uiteraard heb ik alle begrip voor de huidige tijdsgeest maar ik kan die plekken dan ook niet meer invullen met andere mensen. En dat is een verlies niet alleen voor mij maar ook voor mensen die misschien wel hadden kunnen komen als ze het eerder hadden geweten. 

Bij annulering binnen 24 uur vooraf aan de afspraak zal ik nu een tikkie-betaalverzoek per SMS of Whatsapp sturen.

Ik kan helaas niet anders meer, en ik hoop dat het begrijpelijk is waarom ik nu toch wat strenger moet gaan optreden.

Groetjes,

Angela

“40% Korting Op Jouw Eerste Wax- /HarsBehandeling Bij Mij?” Klik Hier


WhatsApp: 0613640353
Tel: 0613640353
Mail: info@angelsbeauty.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.