Meteen naar de inhoud

Brazilian Wax Bij Iemand Die In Korte Tijd Veel Is Afgevallen – Hoe Aanpakken?

Hoi,

Laats belde een dame mij met de vraag of zij een Brazilian Wax kon laten doen. Zij vroeg dat omdat zij in korte tijd meer dan 30 kilo afgevallen was, en zij bij andere salons geweigerd was. Dat was natuurlijk een vervelende ervaring voor haar, vooral omdat het ook de eerste keer Brazilian Wax in haar leven zou zijn.

Hieronder mijn reactie in een video. In de video vertel ik:

  • Waarom zou je geen Brazilian Wax bij iemand die in korte tijd veel is afgevallen doen?
  • Hoe doe je bij iemand een Brazilian Wax die in korte tijd veel is afgevallen?
  • Hoe zit het dan met mannen die na veel gewichtsverlies een Brazilian Wax willen laten doen?

Hieronder de belangrijkste punten die ik in de video bespreek:

Waarom Geen Brazilian Wax Bij Iemand Die In Korte Tijd Veel Is Afgevallen?

Ze is op drie verschillende plaatsen geweigerd omdat ze vonden dat ze haar niet konden waxen. Ze zeiden dat ze haar niet konden helpen op de juiste manier.

Wat ze tegen haar zeiden was dat omdat ze in een korte tijd zoveel gewicht was verloren haar huid ook bij de schaamstreek te los was geworden. Ze durfden daarom niet een Brazilian Wax bij haar te doen.

Mijn vermoeden is dat de salons waar de dame was geweigerd, men de Brazilian Wax deed met de stripwax (softwax). Met een softwax waxen in een gebied waar heel veel losse huid zit is wat lastiger waxen qua spannen van de huid. Want je hebt een hand nodig om de wax te plaatsen, een hand nodig om de strip te zetten dus mist eigenlijk een paar handen om de huid te spannen.

Hoe Doe Je Bij Iemand Een Brazilian Wax Die In Korte Tijd Veel Is Afgevallen?

In alle jaren dat ik wax heb ik verschillende dames hier gehad die in een korte tijd veel waren afgevallen door bijvoorbeeld een:

  • Maagverkleining
  • Sporten en opletten met eten

Bij hen zie je inderdaad dat de huid op de schaamlippen, of de huid aan de binnenkant van de bovenbenen een flink stuk losser is.

Waar je dan last hebt als behandelaar/als specialist dat je niet goed weet waar je de huid moet spannen omdat de huid zo los zit. Je wilt de huid namelijk goed in de wax zetten en ook de wax verwijderen zonder dat je de klant pijn doet, of dat je de huid beschadigt of misschien zelfs de huid meetrekt.

Met Hardwax (Filmhars/Harde Hars) kun je iemand die veel losse huid heeft bij de schaamstreek alsnog wel heel goed een Brazilian Wax doen. Als het echt te gek wordt vraag ik de klant of zij mee wil helpen met het spannen van de huid. Met de Harde Hars heb je dus geen risico’s.

Als je niet goed spant dan trek je blauwe plekken, dan trek je stukken huid eraf en dat is NIET fijn.

Hoe Zit Het Dan Met Mannen Die Na Veel Gewichtsverlies Een Brazilian Wax Willen Laten Doen?

Voor mannen geldt het zelfde. Ook bij mannen heb je te maken met een losse huid na het afvallen in een korte tijd. De huid krimpt nu eenmaal niet zo snel.

Dus ook bij mannen is het zo dat je heel goed de huid moet spannen.

The way to go is dus: spannen.

Succes!

2 reacties op “Brazilian Wax Bij Iemand Die In Korte Tijd Veel Is Afgevallen – Hoe Aanpakken?”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.