Meteen naar de inhoud

Automatisering! Automatisch Brazilian Wax Afspraak Maken Bij Angels Beauty

  • door

Online Brazilian Wax Afspraak Maken Bij Angels BeautyHet is een feit: De moderne tijd is ook bij Angels Beauty aangebroken……

Het heeft een hele lange tijd geduurd en aan aantal mensen hebben het al gevonden op de website: Vanaf afgelopen zomer is het mogelijk geworden dat je helemaal zelfstandig, zonder mijn tussenkomst, je afspraak online kunt inplannen.

Het Ging Gewoon Niet Meer…


Ik heb het zelf een hele tijd tegengehouden omdat ik dacht dat ik dan helemaal geen invloed meer had op mijn planning.

Maar toen ik op een zomerse werkdag ruim vijftien gemiste oproepen had, en een net zo groot aantal whatsapp-berichtjes en sms-jes zag staan, die ik niet eens kon beantwoorden omdat ik helemaal volgepland stond. Of pas kon beantwoorden tegen 23:00 u, wanneer de meeste normale mensen gaan slapen, en mij dat dus ook niet in dank werd afgenomen als ik dan ging bellen.

Toen was het wel echt helemaal duidelijk: ik had geen keus meer, er moest een online afspraken mogelijkheid komen.

Na wat zoeken en uitproberen hebben we nu een mooi systeem gevonden. Op de website onder het kopje ‘Afspraak maken’ wordt je direct geleid naar de online afspraken mogelijkheid.

Hoe werkt het?:

Je kiest eerst de behandeling die je gedaan wilt hebben, en even voor de duidelijkheid: je kunt in de lijst scrollen en aanklikken (bijvoorbeeld een Brazilian Wax) tot je alles hebt gevonden wat je wilt laten doen.

Vervolgens klik je op ‘volgende stap’ en berekent het programma hoeveel tijd ik nodig zou hebben voor je afspraak. Je kunt daarna aanklikken op welke dag en welk tijdstip (die dan aangegeven worden als mogelijkheden) je wilt langskomen.

Als laatste nog even je gegevens invullen en op de grote groene knop ‘Boek mijn Afspraak’ klikken. Tadaaaa je hebt helemaal zelf een afspraak bij mij gemaakt!

Je krijgt een bevestigingsemail in je mailbox, check ook even je spambox als je niet meteen een berichtje krijgt.

Je Ontvangt Automatisch Een Herinngerings-mail

Als je afspraak wat verder in de toekomst ligt, ontvang je ook nog eens automatisch een herinneringsemail en je hebt tot max 24 uur voor je afspraak de mogelijkheid om te annuleren.

Een heleboel mensen hebben in de afgelopen maanden van testen deze mogelijkheid zelf al gevonden en er ook goed gebruik van gemaakt. Ik heb ontdekt dat automatiseren toch echt wel fun is en heel handig blijkt te zijn.

Wat vind je van deze optie? Uiteraard mag je me ook gewoon mailen of appen voor het maken van een afspraak, alleen dan kan het best zo zijn dat soms de gewenste tijdstippen dan ineens voor je neus weggekaapt zijn omdat ik gewoonweg niet zo snel kan reageren altijd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.