(18+) Rob Geus Kan Geen Schaamstreek Harsen En Ik Ga Hem Op TV Leren Hoe Dat Moet

  • door

In april 2013 kreeRob Geus Leert de Schaamstreek Harsen Bij AngelsBeauty.nlg ik een telefoontje van de eindredacteur van het tv-programma Drekwerk. Ze stelde me allerlei vragen over de praktijk, mijn geschiedenis, de theorie en ervaringen.

Daarna, ongeveer een half uur later, vertelde ze pas dat ze voor het programma Drekwerk van Rob Geus (van de Smaakpolitie) op zoek was naar een harsstudio waarin zij het programma mochten opnemen en of wij hieraan mee wilde werken.

TV-Zender SBS6 Komt Kennis Maken

Een week later kwam ze langs om kennis te maken en onze lokatie te bekijken. Dat was al erg spannend, we hebben nog nooit iemand van de nationale TV over de vloer gehad, ik was dus wel een beetje zenuwachtig.

Achteraf waren de zenuwen niet nodig, deze dame was erg aardig en nieuwsgierig naar de praktijk. Ik heb ook op haar armen een klein stukje geharst zodat ze ook wist hoe het voelde en wat ze kon verwachten.

“Wil Jij NU Op Video Zien Hoe Rob Geus Van Mij Leert De Schaamstreek Te Harsen”  Klik Hier Om Te Zien Hoe Rob Geus Leert de Schaamstreek van een Man te Harsen

Let Op:

Omdat de beelden behoorlijk 18+ lijken, wordt je eerst naar een pagina gestuurd waar ik om jouw naam, e-mailadres en leeftijd vraag wil je de video ’s zien.

Daarna krijg je een e-mail met toegang-gegevens.


Al Over 1,5 Week Filmen
De grote verrassing kwam eigenlijk in het gesprek waarbij ze aangaf dat ze anderhalve week later al op onze lokatie wilde filmen.

Modellen Regelen Werd Eventjes Spannend

Wij hadden de taak op ons genomen om modellen voor de opnamen te regelen. Maar binnen anderhalve week modellen regelen werd wel een beetje krap! (modellen hebben namelijk gemiddeld twee weken nodig om het haar te laten groeien 🙂 )

Nadat ik alle vaste modellen had gebeld, en tot de conclusie kwam dat eigenlijk bijna niemand met zijn/haar gezicht op tv wilde komen terwijl er bij hem/haar geharst werd (en al helemaal niet bij het brazilian waxen!) werd ik een beetje wanhopig!!

Het moest toch mogelijk zijn om minimaal een handjevol mensen te vinden die het wel leuk zouden vinden om op tv te komen??

We hebben uiteindelijk iedereen die we in het bestand hadden staan een oproep per mail verzonden waarin ik zoveel mogelijk uitlegde wat er ging gebeuren en wat ik precies nodig had.

Zie Hieronder Het Bericht:

Hoi,

Ik ben met spoed op zoek naar een vrouwelijk en
mannelijk model voor a.s. Zondag 14 april voor
het harsen van het brazilian gebied / bikinilijn
(de schaamstreek) en andere lichaamsdelen.

Waarom met zoveel spoed?

Er komt een cameraploeg, van een commerciele
Nederlandse zender met een bekende presentator,
voor het filmen van een typische harsopleiding bij
mij.


Wat gaat er gebeuren?

De presentator komt bij mij leren harsen en hij
zal gaandeweg verschillende lichaamsdelen onder
mijn begeleiding ontharen.

Het brazilian stukje zal hij niet doen, dat doe ik en
dat stukje lichaam zal ook helemaal niet in beeld
komen maar in plaats daarvan zal de presentator
waarschijnlijk een gesprek met het model aangaan.

Met andere woorden: je komt als persoon wel met
je gezicht in beeld. Het filmen van de brazilian wax
kan eventueel ook met wegwerpslip aan.

Er zal in totaal met een aantal modellen ongeveer 4
uur gefilmd worden wat uiteindelijk tot ongeveer
30 minuten programma zal leiden.

Kan jij a.s. zondag van 10:00 – 13:00 u en vind jij het
leuk om mij hiermee te helpen??

Stuur je mij een mailtje als je kunt? Of ken jij misschien iemand die zou willen?

Alvast bedankt.

Groetjes,

Angela

PS
Ik zou het super waarderen als jij zou kunnen op deze
korte termijn.

Klik Hier voor extra modellen-informatie, het belang-
rijkste is dat je haarlengte ongeveer 1 cm lang is.

PPS
Mocht het wat uitmaken: je krijgt gewoon 20 euro
vergoed.

Gelukkig heb ik hele leuke en spontane mensen in mijn bestanden staan, er reageerden zoveel mensen positief dat ik nu ineens een teveel aan modellen had.

De eindredacteur heeft uiteindelijk het aantal benodigde modellen teruggebracht naar 1 vrouwelijk model (voor benen, oksels en brazilian wax) en 1 mannelijk model (voor brazilian wax).

Met dank aan Diamanta Kock en Henk (die anoniem voor de opnames wilde zijn) hadden we toch twee leuke en goede modellen beschikbaar voor de opnames op 14 april 2013.

Wat was nu de bedoeling?

De presentator van het programma Drekwerk (Rob Geus) wordt door zijn team uitgezonden ergens in het land om mee te doen met de activiteiten in een bepaalde sector.

Veelal zijn dit beroepen waar niemand ooit bij stilstaat of allerlei gedachten en vooroordelen bij heeft. Rob gaat dan onderzoeken en meemaken of de gedachten kloppen.

Hij weet zelf van tevoren niet waar hij terecht komt, en wat hij gaat doen en hij moet alles doen wat hem opgedragen wordt.

Zondag 14 april 2013: de opnamedag

Om 8.30u gaat mijn deurbel en er staat een crew van 2 cameramensen, 1 geluidsman, 2 producers, 1 eindredacteur en een stagiaire voor de deur :0.

Op de eindredacteur en stagiaire na loopt iedereen meteen naar zijn plekje toe om de juiste lichtval en het perfecte geluid te creëren.

Tot slot is er nog een kleine bespreking over wat ik kan verwachten en wat er van mij verwacht wordt en dan is het wachten op Rob.

Rob Geus Komt Leren Harsen

Rob komt zelf rond 10.00u aan en vooraf worden er al allerlei beelden opgenomen en kleine interviews afgenomen.

Rob komt aan en onze kennismaking start meteen als eerste opnamemoment.

Hij schrikt behoorlijk van wat hij moet gaan doen, hij gaat namelijk echt harsen en dus ook echt aan mensen zitten en mensen bewust pijn gaan doen….

Het gekke is, in het eerste moment was ik me erg bewust van de grote camera’s, maar tegelijk verdween dat naar de achtergrond zodra ik aan het werk ging en daadwerkelijk startte met mijn les aan Rob Geus.

De opnames waren erg leuk, het ging eigenlijk heel snel voorbij. Het was ook erg grappig om te zien hoe Rob echt zijn best om Diamanta zo goed mogelijk te harsen op haar benen.

Hij ging er zelfs zo in op dat we geen tijd meer hadden voor het Brazilian wax stukje bij Diamanta.

Helaas voor Rob moest hij daarna wel de Brazilian wax of Boyzilian Wax bij Henk uitvoeren wat onder lichte dwang van de producers moest gebeuren want daar had hij eigenlijk helemaal geen zin in!!!

Hij stelde zelfs voor om de brazilian maar bij Diamanta te doen, wat helaas voor hem toch niet ging gebeuren…

Wat daar allemaal gebeurt, kun je tijdens de uitzending zien.

“Wil Jij NU Op Video Zien Hoe Rob Geus Van Mij Leert De Schaamstreek Te Harsen” Klik Hier Om Te Zien Hoe Rob Geus Leert de Schaamstreek van een Man te Harsen

Let Op:

Omdat de beelden behoorlijk 18+ lijken, wordt je eerst naar een pagina gestuurd waar ik om jouw naam, e-mailadres en leeftijd vraag wil je de video ’s zien.

Daarna krijg je een e-mail met toegang-gegevens.

Helaas is bij de uitzending de opname van Diamanta helemaal niet meer uitgezonden, maar ik ben nog altijd erg blij met haar directe positieve reactie en dat Diamanta voor ons model heeft willen staan!

Henk heeft het nog iets zwaarder gehad met Rob die aan hem (onder dwang) heeft moeten zitten voor het ontharen, maar ook Henk heeft zich heel sterk gehouden en is perfect door de behandeling en uitzending heen gekomen!!

De opnames zijn uiteindelijk op 4 mei op nationale TV bij SBS 6 ’s avonds uitgezonden geweest. En ik was eerlijk gezegd bijzonder verrast om te horen hoeveel mensen het gezien hadden… inclusief de HELE familie … die we daarna in 1 maand op 4 verschillende bruiloften tegenkwamen……..

Dit was echt een hele leuke ervaring!

Groetjes,

Angela

PS

“Wil Jij NU Op Video Zien Hoe Rob Geus Van Mij Leert De Schaamstreek Te Harsen” Klik Hier Om Te Zien Hoe Rob Geus Leert de Schaamstreek van een Man te Harsen

Let Op:

Omdat de beelden behoorlijk 18+ lijken, wordt je eerst naar een pagina gestuurd waar ik om jouw naam, e-mailadres en leeftijd vraag wil je de video ’s zien.

Daarna krijg je een e-mail met toegang-gegevens.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.