BodyShape VelaShape by LaSculp

huid verstrakken, cellulitis verdwijnen en huid verjongen.

BodyShape VelaShape behandelingen zijn erop gericht om de huid te verstrakken, cellulitis te laten verdwijnen en de huid te verjongen. De VelaShape van LaSculpt combineert de werking van vacuüm, infrarood licht en radiofrequentie om de huid zo optimaal mogelijk te behandelen zonder dat het een chirurgische of pijnlijke behandeling hoeft te zijn. Een BodyShape VelaShape behandeling werkt daarnaast perfect in het helpen herstellen van de huid na een liposuctie behandeling. Een behandeling duurt maximaal 40 minuten, het is mogelijk maximaal 2 lichaamsgebieden achter elkaar te plannen.

Maak nu een Afspraak

 

Velashape combineert bi-polaire radiofrequentie, infrarood licht, bindweefselmassage en vacuüm zuiging in één behandelwijze. Deze efficiënte methode is ervoor om cellulite te verminderen en het weefsel strakker te maken. Cellulite verdwijnt namelijk niet door te sporten. Bewegen werkt namelijk op het spierweefsel maar niet op het bindweefsel waar de cellulite zich bevindt. Ook een dieet is helaas niet de oplossing voor de reductie van cellulite. Een Velashape behandeling is wel effectief. Ideaal om typische probleemgebieden zoals benen, billen, buik en taille terug in vorm te brengen. Het summum in body contouring

BEKIJK ANDERE BEHANDELINGEN

Waxen Dames

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscindg elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Waxen Heren

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.